Opublikowano 17 Lutego 201016 l a gdzie reszta ludzi (przecież było jeszcze spotkanie golfiarzy i hond )
Opublikowano 17 Lutego 201016 l Marek daj te prawdziwe foto gdzie w tle hondziarze ze swoimi wydmuszkami
Opublikowano 17 Lutego 201016 l ahahaha :polew: :polew: ale Tyle ustawiania było Chłopaki az czapki z glow sciagneli do fotki
Opublikowano 17 Lutego 201016 l dobra fota to spot tych golfiarzy/hondziarzy za 15 lat dzieki czaja77 za kalendarzyk, juz sciane ozdabia
Opublikowano 17 Lutego 201016 l Grzesiu jeszcze 1 post i 1000 bedzie mial zaraz patrzeć i mnie przegoni Grzesiek ostro rządzi w dziale newbie
Opublikowano 17 Lutego 201016 l widać dużo ludzi wita innych w newbie i później jak gdyby nigdy nic różowi sie stają
Opublikowano 18 Lutego 201016 l widać dużo ludzi wita innych w newbie i później jak gdyby nigdy nic różowi sie stają różowi powiadasz? he jak masz i ty taką możliwość /a nie masz/ :gwizdanie: to możesz robić to samo
Opublikowano 18 Lutego 201016 l Widzę Karol, że jesteś dziś bardzo wylewny ta emotka nie wiem dlaczego bardzo pasuje do Ciebie
Opublikowano 18 Lutego 201016 l widać dużo ludzi wita innych w newbie i później jak gdyby nigdy nic różowi sie stają różowi powiadasz? he jak masz i ty taką możliwość /a nie masz/ :gwizdanie: to możesz robić to samo Tylko po co to robić? człowiek się liczy a nie kolor
Opublikowano 18 Lutego 201016 l andrzeju, pozdrowienia dla Ciebie. W poniedziałek widziałem Ciebie w Jęcznikach:) przy sklepie stałeś w stronę Olsztyna... browarek się skończył??
Opublikowano 18 Lutego 201016 l andrzeju, pozdrowienia dla Ciebie. W poniedziałek widziałem Ciebie w Jęcznikach:) przy sklepie stałeś w stronę Olsztyna... browarek się skończył?? A no byłem byłem moze niekoniecznie browarek, ale byla taka potrzeba zeby tam stanac do sklepu dzieki za spostrzegawczosc
Opublikowano 18 Lutego 201016 l człowiek się liczy a nie kolor bardzo trafnie to ująłeś Wszystkich użytkowników A4 zachęcam do aktywności na forum i uczestnictwa w spotach :a4fan: