Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Olsztyńskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po slubie a avatara chciał :decayed::polew:

ja :wstydliwy:

:kox:

• Odpowiedzi 12,7 tys.
  • Wyświetleń 459,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ja już dawno po ślubie :wallbash::naughty:

i co bije też ?

Opublikowano

Na bank bije :polew: i Patryk za kare w nogach spi :decayed:

Opublikowano

Na bank bije :polew: i Patryk za kare w nogach spi :decayed:

ty młody tak nie kozacz bo za chwile hajtniesz się wtedy będzie dopiero płacz :naughty:

Opublikowano

Ja sie hajtne po 30 stce :) nie wczesniej bo po co mi kula u nogi zbedny balast :gwizdanie:

Opublikowano

Ja sie hajtne po 30 stce :) nie wczesniej bo po co mi kula u nogi zbedny balast :gwizdanie:

tak tak :naughty:

Opublikowano

Żeby Ci dziewczyna nie powiedziała że jesteś kulą u nogi jak skończysz trzydziestke ;)

Opublikowano

Żeby Ci dziewczyna nie powiedziała że jesteś kulą u nogi jak skończysz trzydziestke ;)

Nie mam dziewczyny i narazie nie zamierzam :decayed: Życie singla jest piekniejsze :evil:

Opublikowano

Nie mam dziewczyny

A chłopaka :polew:

Opublikowano

chłopaka??????

Patryk dobrze gada :polew: :polew:

Opublikowano

Wiesz napisałbym jak Maxym ze jest załoba i na głupie komenty nie odp :):decayed: ale odpowiem :gwizdanie:

A więc słuchajcie dziadki, zgredziki itp itd :polew: nie chłopaka tez nie mam :no: :no: :no: Wpadliscie w szpony dziurek i tyle i zal wam tyłeczki sciska ze macie obraczki i kaplica :decayed: :decayed: :decayed::cool1::naughty: :naughty:

ale pamietajcie " jak by kot trzymał sie jednej dziury to by z głodu zdechł " :D :D :D :D ale trzeba uwazac co sie bierze bo " kawał dobrego miesa w chu.. dziure pchac to tez lipa " :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Wiesz napisałbym jak Maxym ze jest załoba i na głupie komenty nie odp :):decayed: ale odpowiem :gwizdanie:

A więc słuchajcie dziadki, zgredziki itp itd :polew: nie chłopaka tez nie mam :no: :no: :no: Wpadliscie w szpony dziurek i tyle i zal wam tyłeczki sciska ze macie obraczki i kaplica :decayed: :decayed: :decayed::cool1::naughty: :naughty:

ale pamietajcie " jak by kot trzymał sie jednej dziury to by z głodu zdechł " :D :D :D :D ale trzeba uwazac co sie bierze bo " kawał dobrego miesa w chu.. dziure pchac to tez lipa " :polew: :polew: :polew: :polew:

:polew: :polew: :polew:

:mysli: :mysli: :mysli:

Opublikowano
  • Autor

:polew: to się odgryzł :polew:

Opublikowano

Panie Zaleczeq, proszę roztropniej dobierać słowa...

nie stoimy pod klatką schodową :cool1:

Opublikowano
  • Autor

Panie Zaleczeq, proszę roztropniej dobierać słowa...

nie stoimy pod klatką schodową :cool1:

zajączek baczność!!! :polew: :polew:

Opublikowano
:bry:[br]Dopisany: 12 Kwiecień 2010, 22:27_________________________________________________uciekł :)
Opublikowano

Eee nie tylko nie Zajączek :confused4: ;( ;( :foch: :foch: :foch::bag: :bag:

Opublikowano

Eee nie tylko nie Zajączek :confused4: ;( ;(

:>

Opublikowano

Jestem hardcorem nie dam sie :decayed: :bicz3: :bicz3: :bicz: :bicz: :bla::takiego:

Opublikowano
  • Autor

:laghing2: