Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Olsztyńskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no dobra dobra - dla takich nonszalanckich Gości (och i ach :wink4:) warto poszaleć - następnym razem (czytaj za 1,5 roku :decayed:) będą wypieki domowe - ciekawe co wtedy powiecie :cool1:

a lista naprawdę była dziś długaśna :good:

• Odpowiedzi 12,7 tys.
  • Wyświetleń 466 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Monika dzięki za pączki :good:

Lista późno, bo robiona na moim superszybkim spotowym laptopie "z COM1" :D

Aha, 200 Avant dysponuje mocą ok 280KM, sedan tylko 220KM... :gwizdanie:

Opublikowano

no dobra dobra - dla takich nonszalanckich Gości (och i ach :wink4:) warto poszaleć - następnym razem (czytaj za 1,5 roku :decayed:) będą wypieki domowe - ciekawe co wtedy powiecie :cool1:

a lista naprawdę była dziś długaśna :good:

Moga być domowe wypieki :decayed: oby były smaczne, dobre, pyszne, smakowite, palce lizać, kunsztowne i zacne a takze zeby pieściły podniebienie :naughty::cool1:

i pamietaj Monika ALBO GRUBO ALBO WCALE :lol1::dance: :dance: :drool: :drool:[br]Dopisany: 09 Maj 2010, 21:46_________________________________________________280 to tak jak TY Marian :decayed: moglismy kreske zrobić :cool1:

Opublikowano

Myślę, że mógłbym tylko popatrzeć przez tylną szybę tego karawana co ma w bagażniku :polew:

Opublikowano

no pewnie tak bo 2.2T to przekozacki silniczek :cool1: ale R5 to nie V8 :evil:

Opublikowano

No 2.2T na pewno jest szybszy, ale V8 mniej uciążliwy w eksploatacji. Chociaż przewody zapłonowe do V8 to też jedyne 1000 zł :kox:

Opublikowano

No nie powiem. Było na pewno za***iście. Niestety studia mnei zatrzymały i nie wpadłem, ale za 2 tygodnie jak najbardziej :good:

P.S Ale ta Dwuseta to naprawde przekozacka. Pozdrawiam właściciela i Was oczywiście :hi:

Opublikowano

16. Mayhen „przez samo h” :D

no ja nie wiem qwa.. normalnie nie wiem.. jak nie jeden dyslektyk to drugi.. Panowie.. nie mayCHem, nie mayheN, nie qtwa Pan Spok nawet!! :P

ja to sie chyba przerobie na turbodymomena i nikt sie na tym nie polamie ;)

ale z tego co widze to nie mozna sobie xywy zmienic :(

Śmiesznie :) :)

Opublikowano

Nie dygaj ja ciagle mam w głowie usunięcie konta i zmienienie nicku :decayed:na Micha$ nic niestety nie poradzae ze nie mogłem miec nicku Załeczeq, tylko Zaleczeq i pozniej Grzesiu po 4 piwach wymiawaiał Zajączek :decayed::polew: :polew:

I pamietać chłopaki i dziewczyny MAYHEM PRZEZ SAMO "H" I PRZEZ "M" :polew::) :)

Opublikowano

HA!!!! YES, YES, YES!!!! Moja Świnka ma swoje własne, prywatne zdjęcie!!! :naughty: :naughty:

a reszta się może schować - taka niefotogeniczna :gwizdanie: :gwizdanie: :kox:[br]Dopisany: 09 Maj 2010, 22:50_________________________________________________

Nie dygaj ja ciagle mam w głowie usunięcie konta i zmienienie nicku :decayed:na Micha$ nic niestety nie poradzae ze nie mogłem miec nicku Załeczeq, tylko Zaleczeq i pozniej Grzesiu po 4 piwach wymiawaiał Zajączek :decayed::polew: :polew:

????? z tego co ja słyszałem w Kaletce to Ty.. Zalążek jesteś :D :D i tak też np. Ewa Ciebie kojarzy :polew: :polew:

Opublikowano

no widzisz ile juz mam ksywek :decayed: dlatego trzeba bedzie chyba usunać konto i stworzyc nowe :>

Opublikowano

aa.. generalnie nie dygam :P po prostu śmiesznie ;] niedługo będę człowiek zagadka - każdy będzie o mnie mówił, ale nikt się nie dogada bo tyle odmian xywki będzie :przebiegly:[br]Dopisany: 09 Maj 2010, 22:53_________________________________________________huh! ja nie usuwam.. mam już nabite 22 wiadomości.. szacunken :notworthy:[br]Dopisany: 09 Maj 2010, 22:53_________________________________________________notabene.. Zalążek.. to bardzo wdzięczna xywka :)

Opublikowano

ale zobacz jak bedziemy mieli tyle ksywek to wypas odjeb.. cos i pozniej kto to zrobił?? Zajczek, zalązek, za... cos tam, albo maychen, majchum itp itd :polew: :polew:

Opublikowano

majchum itp itd :polew: :polew:

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :kox:[br]Dopisany: 09 Maj 2010, 23:07_________________________________________________ok, pora w kime - jutro nudny dzień ;(

pozdro chłopaki!! i dziewczęta też :decayed:

Opublikowano
:hi: Skrzypek
Opublikowano

15. Maxym + Koleżanka - zapomniałem imię :oops:

:bicz: :bicz3:

Moja dziewczyna Asia od 4 lat, a Ty tak bezczelnie 'koleżanka' :P i nick jakis taki niepełny :P

Opublikowano

no pewnie tak bo 2.2T to przekozacki silniczek :cool1: ale R5 to nie V8 :evil:

2,2T mmmm :slina:

Opublikowano

[...]

15. Maxym + Asia

16. Mayhem „przez samo h i m na końcu” :D

[...]

:good:

Opublikowano
:bry::decayed: