Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Olsztyńskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a tu znowu cisza :thumbdown:

budzić się!

Załek czemu nie spamujesz :bicz:

• Odpowiedzi 12,7 tys.
  • Wyświetleń 467,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

NIE SPAMUJE BO TO NIE ŁADNIE :tongue4: :tongue4: :wink4::polew:

Opublikowano

daj se panie spokoj, ten kawalek jest przec**jowy[br]Dopisany: 02 Luty 2011, 17:24_________________________________________________aa zaleq, zamiast jakihs gowniarzy w pozyczonych samochodach wklejac powiedzialbys co z kalendarzami bo znowu styczen k**wa minal :evil::angry:

Opublikowano

Adrian wejdz na topic o kalendarzach :cool1: i zobaczysz czemu sie lekko opozniło :( Jarek przeprosił i tyle trzeba byc wyrozumiałym :)

Opublikowano

Adrian co bredzisz song jest dobry, taki melodyjny :seksiasty:

:boobs:

Opublikowano

dobra zaleq nie placz, nie placz, kupie ci chechlacz :kox:

watku o kalendarzach nie czytalem, ale luz, jak mus czekac to mus, poczekam

a song, heh beton, wole polski hh z okresu 95-05 :kox:

Opublikowano

POLSKIE disco polo rulazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :gwizdanie: :punk:

Opublikowano

:polew:

brecht, wlasnie puscilem na yt shazze mojej psinie i o malo nie zwariowala z wscieklosci, zaczela szczekac i szczerzyc kly

Shazza - Bierz co chcesz

Opublikowano

To były dobre czasy Polskiego DICHO!!!

Nie ma co się byzować :polew: :polew: :polew:

SZAZA rulazzzzzzz

Opublikowano

o urwa w zyciu nie bawiłem i nie mam zamiaru bawic sie przy disco polo :):decayed::naughty:

hh z koncówki lat 90 i przełom na 2000 miał w sobie takie pierdolniecie i dusze :)

teraz jest troche inaczej :naughty: a co do klipu sa gusta i gusciki fajnie ze klip w klimacie typowo streetowym :):decayed:

Opublikowano

taaa jasssne , Ty sie nie bawiles nigd przy disco polo jacha!

mnostwo domowek sie przy disco polo rozkrecalo, to co Ty wtedy robiles? wychodziles, czy zatykales uszy? :kox:

Opublikowano

yyy nie wiem nie pamietam zebym bywal na domowkach gdzie rozkrecałao sie przy disco polo :) czasem ktos poscił ale ja sie przy tym nie bawie :tongue4: a tak wogole to nigdy nie przepadałem za domowkami :no: zawsze preferowałem kluby :naughty: no i co za tym idzie inna muzyke :decayed: pamietam czasy come ina :)pozniej była strefa 51 gdzie dzisiejsza restauracja siux :naughty: pozniej flesz gdzie dzisiejsze novo i czasmi impuls :) jak miałem 15 lat 1szy raz byłem w come inie i mi sie kluby spodobały i tak mam do dzis :decayed::wink4:

Opublikowano

Nikt nie słucha a jak co do czego to każdy zna tekst :naughty::kox:

Nuta może być, choć ogólnie słucham ambitniejszego hip hopu ;)

Opublikowano

Damian akurat nam chodzilo o bawienie sie przy tej muzyce :decayed: a tekst to swoja droga znam pare jakis tam czesci i to wszytsko :)

Opublikowano

No ale było nie było to się jakoś pokrywa :tongue4: A jak się wszyscy nachleją to i tak bez różnicy :decayed:

Opublikowano

ja nawet po najebaku nie wejde na pakiet i nie przybaluje przy Disco polo noł faking łej :naughty::decayed: juz przetestowane :tongue4:

Opublikowano

ja nawet po najebaku nie wejde na pakiet i nie przybaluje przy Disco polo noł faking łej :naughty::decayed: juz przetestowane :tongue4:

Wyjątek potwierdza regułę :tongue4: :tongue4:

Opublikowano

dobrze Michas, dobrze:), ale w come inie to manieczki krolowaly, swoista ewoluacja disco polo :kox:

do come ina to smigalem na konceerty hiphopowe i 3 razy bylem na piana party :kox:

ale do strefy 51 to smigalem, pare dziewczyn sie poznalo :gwizdanie: , pare szklanek na glowie sie rozbilo i pare na glowe sie zgarnelo :polew:

no a flesz to legenda, tez smigalem tam czesto, ale falowo, bo niestety bywaly rozroby, potem bramkarze nas nie chcieli wpuszczac jakis czas,a potem znowu wpuszczali i tak w kolo macieju:)

ale starowka noca jak sie mialo 16-17 lat miala zupelnie inny klimat niz teraz:)

Opublikowano

no to fakt teraz czuje sie staro w novo :naughty::) to jzu nie to co kiedys :confused4: dlatego smigam do Chili :evil:

jak by nia ptrzył to olsztyn pod wzgledem muzycznym jebie komuna :tongue4::polew: a przez to ze mamy UWM i pozjezdza sie sledziownia i kurpie :kox: i oni tylko Eski słuchaja :cool1::kox: nie raz gadalem z djami i sie smieja ze kawałek ktory ma przykładkowo kawałek Pryda - pjanoo zanim wjechał na Eske miał dobre 1,5 roku :polew: :> :) a jak np w novo go puszczali to ludzie spierdalali z parkietu :naughty: a czemu bo nei znali bitu :cool1::confused4: pozniej kawałek wszedł do ESki iii ujjjjj wielki hicior gwiazy, princeski i klubowe divy :kox::naughty: pjały i miały kisiel w gaciach jak to leciało :decayed::) smutne ale prawdziwe dlatego trzeba sie przystosowac do tego co jest :decayed::naughty:

Opublikowano

Ty, Zaleq, przeczytalem watek o kalendarzach i powiem szczerze ze te tlumaczenie jest z d*py wziete, ch#$ mnie obchodzi US i to ze sie musieli rozliczyc, qwa, kazdy sie musi rozliczyc, nie ma ze boli, f*ck! co nie czytasz tam postow to w **uj ludzi juz dostalo i cieszy miche,a nam qwa kolejny miesiac sp***rza :evil:

musialem tu wyladowac swoja frustracje, zeby nie pisac w tamtym watku, bo by sie zaraz biadolenie i pitolenie zaczelo, eh, czekam do polowy lutego,jak nie to robie pojazd!