Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Olsztyńskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no ale ładny:decayed:

---------- Post dopisany at 15:07 ---------- Poprzedni post napisany at 15:06 ----------

a ja sprzedałem a3 i kupiłem w de c2 vtr :kox:

---------- Post dopisany at 15:09 ---------- Poprzedni post napisany at 15:07 ----------

jaki motor Michał tam siedzi?

• Odpowiedzi 12,7 tys.
  • Wyświetleń 459,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

profil uaktualniony:banan:

---------- Post dopisany at 15:12 ---------- Poprzedni post napisany at 15:10 ----------

Gratuluje :D ta z Elbląga kupiłes ??:decayed::wink:

najpierw czytaj a później pytaj!!!!!:tongue4::tongue4::tongue4:

Opublikowano

a kolega co posty usuwa? :whistling:

Opublikowano
  • Autor

spadam, wieczorkiem zajrzę:decayed:

Opublikowano
a kolega co posty usuwa? :whistling:

Bo nie przeczytałem tych wyżej :decayed:

Opublikowano

dobra i ja spadam

Opublikowano

Skrzypek ładne autko:)

Grzesiek, idąc Twoim tokiem to następne auto jakie będziesz kupował to chyba fiat 126p lub 500

:):)

Opublikowano

i ja tak myślę

Opublikowano
  • Autor

Grzesiek, idąc Twoim tokiem to następne auto jakie będziesz kupował to chyba fiat 126p lub 500

:polew::polew::polew:

Pany

szukam dwóch dekielków do fel s-line 18", tych co mam w B7. Nie wiecie kto może ma takie na zbyciu??? 8D0601165K

Opublikowano

no no Skrzypek gratuluję furki :kox:

Opublikowano

:polew::polew::polew:

Pany

szukam dwóch dekielków do fel s-line 18", tych co mam w B7. Nie wiecie kto może ma takie na zbyciu??? 8D0601165K

Palmowski :decayed::decayed::grin::dancing::dancing::dancing::dancing::dancing::dancing::dancing::dancing:

Opublikowano

no no no Panie Skrzypku b7 to nie jakas tam pacyfica, elegancja francja, gratulacje:D

Grzes, Tobie tez, zalec kiedys ta c2'ka i daj sie karnac, slysalem ze fajne popierdalacze i ma sekwencje skrzynie, tak

Opublikowano

Adriano pozyczymy od Grzesia i troche poupalamy :D:decayed: mała waga to musi za***rdalac :naughty:

Opublikowano

Siemka chłopaki :decayed:

Skrzypek fajna furka - gratulacje :hi:

Opublikowano

chlopaki alez zem sie wkurwił!! moje cudowne ałdi znowu wystawia moja cierpliwosc na wielka probe:/ {fuckkurwa}

przednia szyba w lewym dolnym rogu mi pekla, bez zadnego uderzenia, bez zadnego wpadniecia w mega dziure, podejrzewam zmeczenie materialu dobite naszymi za***istymi drogami, plus kolami 19'' f*ck f*ck f*ck

w pilkingtonie na polnej wolaja 380pln

tylko jak to zawsze z niespodziewanymi wydatkami jest, eeeh

moze macie jakiegos liberalnego agenta ubezpieczeniowego, ktory ubezpiecza szyby bez wnikliwego prygladania sie im:)?

a najlepsze jest to ze pod koniec czerwca konczy mi sie oc i chcialem odrazu szybami wykupic, kuuurwwwxxx!!

Opublikowano

Adrian wykup w liberty nie robią zdjęć itd 0 problemu tyle że nie wiem czy auto już nie za stare .....

Opublikowano

dzieki grechu, jutro bede dzwonil. jak sie nei uda to mam plan pojechac gdzies w trase i lekko przykurzyc auto i wtedy pojsc gdziekolwiek do agenta, akurat to miejsce gdzie mi poszla rysa wycieraczki nie siegaja takze jakbym glowa usyfil to mona by sie nie dopatrzec.

tak jak ostatnio zrobilismy z fiatem, pojechalismy brudny wykupic AC, agentka porobila foty i nie zauwazyla ze blotnik wgnieciony:)

Opublikowano

łysy mało to b5 na osiedlu zaraz wymontujemy :D:decayed::grin:

---------- Post dopisany 12-06-2012 at 10:34 ---------- Poprzedni post napisany 11-06-2012 at 21:58 ----------

Gruby widziany dzis w korku na Krasickiego :decayed:

Opublikowano

No no no - ładna furka Michał - a ja myślałem że kupiłeś ostatnio na giełdzie w olsztynie ;)))

Adrian co do wody to też miałem u siebie: czyściłem odpływy i wymieniałem uszczelke pod obudową od ecu (jest tam uszczelka, która prawdopodobnie skończyła już swój żywot ....)