Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Olsztyńskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

moja NSX :decayed::decayed:

• Odpowiedzi 12,7 tys.
  • Wyświetleń 458,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor
eSPe powiem Ci że u nas też ciekawy spot odbył się w cerfurze:wink:

http://i247.photobucket.com/albums/gg153/jaccov6/917851_zpse5ba6400.jpg

:polew::polew::polew::thumbup1::thumbup1::thumbup1:

---------- Post dopisany at 17:26 ---------- Poprzedni post napisany at 17:23 ----------

a może spikniemy się gdzieś powiedzmy 14:40 i zajedziemy wspólnie na kortowo:naughty:

ze mną prawdopodobnie przylecą koledzy z Morąga-BoskiMario i z Elbląga-celtic89:thumbup1::a4fan::a4fan::a4fan:

Opublikowano

j**ane w dupe mac pracuje w sobote :kwasny: ale nie ma c**ja o 14 skoncze i jade na spota nawet opon jeszcze nie wymienilem i fura uj***na ze szok:thumbdown::thumbdown:

Opublikowano
  • Autor
j**ane w dupe mac pracuje w sobote :kwasny: ale nie ma c**ja o 14 skoncze i jade na spota nawet opon jeszcze nie wymienilem i fura uj***na ze szok:thumbdown::thumbdown:

na załka zawsze można liczyć :jerk::decayed:

ma ktoś może do opylenia ramki klubowe???

Opublikowano

Najważniejsze, że do nas dojedziesz :)

co do posta Skrzypka, ja się wybieram na 100%, z Mariem jeszcze zobaczymy jak z pracą wyjdzie :)

Edit: jak ktoś ma jakieś naklejki klubowe, chętnie się uśmiechnę :P

Opublikowano

jarko :decayed:

Opublikowano
  • Autor

jarko :decayed:

:bicz2::bicz2::bicz2:

Opublikowano

oo lubie tak :grin::grin:

---------- Post dopisany at 18:02 ---------- Poprzedni post napisany at 17:56 ----------

urwa jacek ma tak fure wypicowana ze swieci sie jak psu jajca :decayed:

Opublikowano

hehe dzis byla walka z megsem i polerka.Pot ciekl po rowku ale do docelowego efektu jeszcze potrzebuje dzien lub dwa.

Jestem ZA. spotkaniem przed spotem:naughty:

Opublikowano
  • Autor

Pora ogarnąć układ hamulcowy. Wybór padł na tarcze Zimmermann i klocki Ferodo. Dawać opinie, czy dobre zestawienie? Może macie jakieś lepsze propozycje:naughty:

Uwagi bardzo mile widziane:decayed:

Opublikowano

adek chyba ma zimmermany :decayed: kumpel ma w cuprze zimmermany + ferodo i chwali sobie :wink:

Opublikowano
Pora ogarnąć układ hamulcowy. Wybór padł na tarcze Zimmermann i klocki Ferodo. Dawać opinie, czy dobre zestawienie? Może macie jakieś lepsze propozycje:naughty:

moim zdaniem całkiem dobry zestaw (chociaż nie wiem czy nie skusiłbym się na tarcze ATE)

Opublikowano
  • Autor

moim zdaniem całkiem dobry zestaw (chociaż nie wiem czy nie skusiłbym się na tarcze ATE)

gdzieś tam wyczytałem, że Ferodo lepiej współpracują z Zimmermanami niż ATE:kwasny:

Opublikowano

Zimmermanami ATE

miałem taki zestaw w Golfie i złego słowa nie mogę powiedzieć(no chyba że o cenie klocków) jeszcze na + przebieg na tym zestawie :wink:

Opublikowano

miałem na moiej audicy ferodo i ate i nie narzekałem chciaż może być lepiej z zimermanem (takiego składu nie przetestowalem) ...

Opublikowano
  • Autor

Zimmermanami ATE

miałem taki zestaw w Golfie i złego słowa nie mogę powiedzieć(no chyba że o cenie klocków) jeszcze na + przebieg na tym zestawie :wink:

mam dobrą cenę na komplet przód i tył:whistling:

Opublikowano

popytaj jeszcze Toma bo on też może całkiem niezłą cene zapodać ;)

Opublikowano

a jakie ty masz tarcze 288 ? :wink:

Opublikowano
  • Autor
popytaj jeszcze Toma bo on też może całkiem niezłą cene zapodać ;)

właśnie od Toma mam kalkulację:naughty:

---------- Post dopisany at 22:07 ---------- Poprzedni post napisany at 22:07 ----------

a jakie ty masz tarcze 288 ? :wink:

tak:whistling:

Opublikowano

Adrian, Kwiatko, Arek macie byc na spocie bo bede mial koszulki :decayed::decayed::decayed: