Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Olsztyńskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Taktuś, a może by tak wkleić wątek jako główny o tej hamowni, co ma stanąć być może na policyjnym parkingu w olsztynie. Pewnie i SeroC4 by sie trochę rozpisał z informacjami jak gdzie i kiedy :gwizdanie:

• Odpowiedzi 12,7 tys.
  • Wyświetleń 459,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Sero prześle więcej info to wkleimy informacje :wink4:

Opublikowano

page1q.jpg

Tak mi się nudziło i zrobiłem :tongue4::naughty: Przydałoby się zrobić jakieś fajne foty OOOO na spocie i potem tak ładnie zrobić coś takiego :)

Opublikowano
  • Autor

Tak mi się nudziło i zrobiłem :tongue4::naughty: Przydałoby się zrobić jakieś fajne foty OOOO na spocie i potem tak ładnie zrobić coś takiego :)

hmm gdzies juz cos podobnego widziałem :gwizdanie: :tongue4:

Opublikowano

Hehe :> :tongue4:

Zainspirowali mnie koledzy zza miedzy :gwizdanie:. Jak będę miał lapka, PS'a i lepsze foty to mogę coś innego wymodzić :). A Wy co chcielibyście zobaczyć na takim "banerze" ?

Opublikowano

4lo jesli chodzi o kolegow z tricity to nasz projekt ich tez zainspirowal a prawa autorskie :polew: tak po znajomosci moge wam cos sklecic jak ladne zdjatka przeslecie wkoncu z tego samego wojewodztwa jestesmy :>

Opublikowano

Okej, Buszek jak będą jakieś foty to się do Ciebie zgłosimy :tongue4: Trzeba będzie się ogarnąć na spocie :). A tymczasem bardzo mi się spodobało to co masz w podpisie :naughty:. Jak zrobiłeś to, że jak klikamy w zdjęcie to przekierowuje do naszego województwa ?

Opublikowano

to trzeba odpowiedni odnosnik wybrac ten URL ale na forum nie przesle bo pokazuje odrazu ten banerek musialbys na pw napisac maila i bym przeslal ale proponuje ze jak cos sklecicie ze zdjec to sie je jakos obrobi i zrobi dla waszego cos podobnego

Opublikowano

Mail poszedł na PW :) A Ty Buszek się do kaletki nie wybierasz ?

Opublikowano

hehe będzie trzeba haracz za pomysł zapłacić :cool1:

Opublikowano

hehe będzie trzeba haracz za pomysł zapłacić :cool1:

no no :polew: jak cos zbierzesz od nich w kaletce :decayed:

4lo nie wybieram mam wesele kuzynki na ślasku akurat :przebiegly:

Opublikowano

Hehe haracz :naughty: No właśnie, w Kaletce się zrzucimy na krówkę dla Ciebie :kox:.

Taki zlot a tylko 8 miejsc zajętych :confused4: Miejmy nadzieję, że chłopaki z 3miasta się zdecydują i przyjadą do nas.

Tyle spotowiczów w O-nie a tak mało się zapisało... Ruszać dupska i się zapisywać ludzie :bicz3: :tongue4:

Edit:

Dzięki Buszek, dostałem Twojego maila :> Mniej więcej wiem jak te światła się robi itp. ale dzięki za link ;) jak tylko wróci mój lapek z serwisu(lapek HP za 4k w ciągu niecałych 2 lat a 3 raz do serwisu poszedł ;() to zaczynam zabawę z fotami i PSem

Opublikowano
  • Autor

Tyle spotowiczów w O-nie a tak mało się zapisało... Ruszać dupska i się zapisywać ludzie :bicz3: :tongue4:

a z Elbląga tylko III osoby :tongue4: :tongue4: :tongue4:[br]Dopisany: 25 Marzec 2009, 20:39_________________________________________________

a z Elbląga tylko III osoby :tongue4: :tongue4: :tongue4:

a no tak przecież u nich więcej na spocie nie ma :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

No wiesz Skrzypek im można jeszcze wybaczyć, chłopaki maja trochę km do przejechanie :) No ale Olsztyn ma podobnie jak ja koło 25-30km do przejechania.

Haha spadłem z krzesła :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

:bicz::rant::foch::bla::piroman:

Opublikowano

a z Elbląga tylko III osoby :tongue4: :tongue4: :tongue4:[br]Dopisany: 25 Marzec 2009, 20:39_________________________________________________

:bicz3: :bicz3: :ssij:

[br]Dopisany: 25 Marzec 2009, 20:48_________________________________________________znowu powtórzę ale my sobie Koreańczykami nie pomagamy :polew:

Opublikowano

Koreańczyki... :polew:

Opublikowano
  • Autor

:bicz3: :bicz3: :ssij:

[br]Dopisany: 25 Marzec 2009, 20:48_________________________________________________znowu powtórzę ale my sobie Koreańczykami nie pomagamy :polew:

widzisz gdzieś tutaj koreańczyka? http://picasaweb.google.pl/m.skrzypczynski/Spot22032009# :toon::tongue4: :tongue4: :tongue4:

18x :audi: :> :> :>