Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Olsztyńskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

a mi dziś felge pokrzywiło - by to ...

jechałem sobie lubelską no i jak to te nasze piękne szerokie i plaskie jak stół drogi dały znowu robotę - na szybciora dojechałem na stację i wymieniłem kapcia na zapasówkę i ok. Ale nie dam sie i zabiorę się za ten nasz super zarząd dróg - nie daruję ;)

nie daj się :>

do Ostródy przyjedziesz?

• Odpowiedzi 12,7 tys.
  • Wyświetleń 459,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

no właśnie nie wiem - zależy od kilku rzeczy (min. od tego czy uda mi się felge naprawić w stosownym czasie)

Opublikowano
  • Autor

no właśnie nie wiem - zależy od kilku rzeczy (min. od tego czy uda mi się felge naprawić w stosownym czasie)

nie wykręcaj się felgą zawsze możesz na zapasie polatać :naughty:

Opublikowano
:angry: ale pogoda ma być do d*py...... :mysli:
Opublikowano
  • Autor

jak będzie kiepska pogoda to pójdziemy na kręgle :> :> czyba że wolicie basen :>

Opublikowano

jak będzie kiepska pogoda to pójdziemy na kręgle :> :> czyba że wolicie basen :>

kręgle są wporząsiu, tylko trzeba się ...ruszać :polew: :polew: :polew:

w Olsztynie już na żadną kręgielnię nie chcą mnie wpuszczać, kiedyś tak machnąłem bilą, że mało człowieka nie zabiłem, dziwnym trafem poleciała do tyłu... :gwizdanie: :wink4:

moim skromnym zdaniem wystarczy jakaś lodziarnia, albo pizzeria z większym stołem, co by nas kilku mogło usiąść :kox:

Opublikowano

witam :)

Dzięki wielkie za wyjaśnienie! :good:

Obecnie walczę z przesunięciem wyjazdu bym mógł się wyrobić.. Mam nadzieję, że się uda.. :wallbash:

W ramach wstępu i przedstawienia się powiem, że jestem zupełnie nowy - tu i w ogole w temacie motoryzacji. A4 jest moim pierwszym autem, na które ciężko pracowałem.

Na temat samochodów wiem tyle co na temat pieczenia/gotowania - potrafię zrobić sobie parówki z chlebem.. Ewentualnie jak mam dobry dzień to nawet z ziemniakami :) Bez wysadzania bloku! ..gdy jest ktoś, kto mi gaz przykręci :decayed:

Mam nadzieję, że jeśli się uda to nie zamęczę was swymi pewnie mało lotnymi pytaniami :)

Pozdrawiam serdecznie i mam nadzieje, że do zobaczenia!

mayhem

P.S. A odnośnie basenu.. to bardzo, mym zdaniem, kusząca i ciekawa propozycja :;):

Opublikowano

witam :)

Dzięki wielkie za wyjaśnienie! :good:

Obecnie walczę z przesunięciem wyjazdu bym mógł się wyrobić.. Mam nadzieję, że się uda.. :wallbash:

W ramach wstępu i przedstawienia się powiem, że jestem zupełnie nowy - tu i w ogole w temacie motoryzacji. A4 jest moim pierwszym autem, na które ciężko pracowałem.

Na temat samochodów wiem tyle co na temat pieczenia/gotowania - potrafię zrobić sobie parówki z chlebem.. Ewentualnie jak mam dobry dzień to nawet z ziemniakami :) Bez wysadzania bloku!..gdy jest ktoś, kto mi gaz przykręci :decayed:

Mam nadzieję, że jeśli się uda to nie zamęczę was swymi pewnie mało lotnymi pytaniami :)

Pozdrawiam serdecznie i mam nadzieje, że do zobaczenia!

mayhem

P.S. A odnośnie basenu.. to bardzo, mym zdaniem, kusząca i ciekawa propozycja :;):

ooo... trafił :good:

Opublikowano

no i mnie nie będzie ;((((((((

felgę mi się udało wyprostować dzisiaj ale też dziś wyszło że opona przebita. Na zapasówce raczej nie wybiorę się tak więc ja sobie załatwiam oponki a wam udanej zabawy.

Opublikowano

Zbyszek, ale możemy pojechać moim autem, nie ma w ogóle problemu. :good:

Ja będę musiał tak cyrklować, żeby być z powrotem W Olsztynie na 16-tą.

Opublikowano
:polew: ty się Zbysiu nie wykręcaj...... :no:
Opublikowano

eeeno, Zbyszek kieliszek - wiadomo............ :kox: :kox: :kox:
Opublikowano
  • Autor

kooleżanka szklanka :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

kooleżanka szklanka :polew: :polew: :polew: :polew:

i do tego buteleczka.....(jakie rymy) :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

ooo... trafił :good:

dzieki wielkie za pomoc :)

ja ze swej strony moge powiedziec, ze jak nie posypie mi sie nic w trasie to bede :naughty::good:

Opublikowano

eeee

no chłopaki - na zjazd bez swojego audi ???

dzięki Mareczku za dobre chęci ale mimo co podziękuje.

a tak przy okazji dziś przejechałem się lubeską żeby zobaczyć co to za dziura mnie tak urządziła (jak pokrzywiłem felgę to nie miałem za bardzo czasu jej się przyglądać) no i szok - nie ma tam żadnej dziury ale są studzienki. Wygląda na to że przejechałem się po studzience bez pokrywy :shocked:

Opublikowano

eeee

no chłopaki - na zjazd bez swojego audi ???

dzięki Mareczku za dobre chęci ale mimo co podziękuje.

a tak przy okazji dziś przejechałem się lubeską żeby zobaczyć co to za dziura mnie tak urządziła (jak pokrzywiłem felgę to nie miałem za bardzo czasu jej się przyglądać) no i szok - nie ma tam żadnej dziury ale są studzienki. Wygląda na to że przejechałem się po studzience bez pokrywy :shocked:

:polew: Polska :polew:

Opublikowano
:) to kto jutro rusza do Ostródy??? a mi padły klocki z przodu ale co tym :hi: jadę......
Opublikowano

No my ruszamy jutro do Ostródy :> Miejmy nadzieję, że pogoda nam dopisze :naughty: Do zobaczenia jutro :)

Opublikowano
  • Autor

ja będę na shellu od 13:00 czekał :> :a4fan: :a4fan: :a4fan: :a4fan:

gdyby ktoś się spóźnił dzwońcie 697-071-173 :>