Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Olsztyńskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Żuk ,aszyna nie do zaj.... a :kox: :kox:

Śmigało sie takim :evil:

• Odpowiedzi 12,7 tys.
  • Wyświetleń 459,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:polew: i ja nie raz,

Michał /Paweł ma widziałem go dziś na własne oczy,jak chcesz to pogadam z nim i dam ci go na spocie..?

Opublikowano

a :polew: :polew: :polew::good: :good: a najlepiej z tą co stoi na NA PARKINGU NA SPOTACH.............. :kox: :kox: :polew: :polew: :polew: :polew:

Taa ona sie do tego idealnie nadaje :decayed: Za dopłatą to i pewnie by poszła na sesje rozbierana :decayed:

ostatnio gdy wjeżdzałem na spota miałęm okazję zobaczyć jej oblicze :thumbdown:

a podobno nie ma nieładnych kobiet :sick3:

Oj Michał Michał po prostu za trzeźwy byłeś jak ją widziałeś :tongue4:

Opublikowano

pierd....... jest ohydna :sick3:

Opublikowano

pierd....... jest ohydna :sick3:

a w wojsku byłeś?

ja po miesięcznym poligonie na Drawsku byłem gotów rżnąć jaszczurkę :banan3::sex::sexinbed::punk: :punk: :punk:

Opublikowano

no nie byłem........................ :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano
  • Autor

:polew: i ja nie raz,

Michał /Paweł ma widziałem go dziś na własne oczy,jak chcesz to pogadam z nim i dam ci go na spocie..?

Grzesiu ja będę jutro i w niedziele w Olsztynie, może dałbyś radę wziąć termostat i dać mi go w ten weekend? :gwizdanie:

Opublikowano

no i ok.o jakiej godzinie jestes w olsztynie to podjedziemy razem?

Opublikowano

Widzę że Grzesiu dotrzymał słowa i rzucił fote na konkurs :decayed:

Zatem mobilizujcie się Panowie :tongue4: choć po ilości głosów tak jak Taktuś mówił większość już zagłosowała :good: ale to i tak za mało na 1st place ;(

no nic została jeszcze zima - może mikołaj przyniesie "prezent" :>[br]Dopisany: 14 Listopad 2009, 16:30_________________________________________________A tak w innym temacie - to po tekstach w naszym olsztyńskim wątku o termostacie - byłabym jak się okazuje chętna gdybym miała tdi ale nie mam :wink4: a prawdopodobnie czeka mnie wymiana (o kłopotach kilka słów - http://www.a4-klub.pl/smf/klimatyzacja/b5_adr_jak_szybko_w_waszych_niuniach_robi_sie_cieplo-t102260.0.html;new)

Kurcze gdzie tego szukać - Autoland, Palmowski czy na Allegro, .... ???

Ile można dać aby nie przepłacić :gwizdanie: no i gdzie wstawić (u kogo?) - na Tracku w garażach np.?

Z góry dzięki za pomoc :>

Na szybko wynalazłam coś takiego:

http://www.allegro.pl/item794599609_termostat_przewod_audi_a4_1_8_b5_1995_2000.html

czy potrzebne są te przewody jakby kupować "normalnie"?

Opublikowano

czesc zaraz sprawdzę ile kosztuje termostat do twojego modelu.i te przewody są nie potrzebne. :)[br]Dopisany: 14 Listopad 2009, 17:55_________________________________________________a wiec tak u PALMOWSKIEGO OK 33 EURO,nr tego termostatu to 050121113C,pozdrawiam

napisz do PAWLA69 powinien ci to wymienić.

Opublikowano

wielkie dzięki :)

podłubałam jeszcze na forum i do pełnej wymiany przydałby się zapodać od razu:

uszczelkę, płyn G12+ :gwizdanie:

no i ewentualnie może mam też "problem" z czujnikiem temepratury - ale to widać byłoby dopiero na vagu (podobno 01039 coolant temp. sensor G2) ;(

Opublikowano

tak jak pisze Grzesiek cena 135zł + uszczelka za 5zł a no i płyn możnabyłoby wymienić jeżeli jest już tam długo ;)

naturalnie zobacz jeszcze czy to na pewno termostat (choć prawdopodobieństwo duże, no i kupuj tylko u palmowskiego bo na podróbach możesz się przejechać jak inni jeżeli chodzi o termostat).

Dobrze byłoby gdybyś jeszcze sprawdziła świece od dogrzewania płynu chłodzącego bo to one mogą być przyczyną słabego nagrzewania się

Opublikowano

tak jak pisze Grzesiek cena 135zł + uszczelka za 5zł a no i płyn możnabyłoby wymienić jeżeli jest już tam długo ;)

naturalnie zobacz jeszcze czy to na pewno termostat (choć prawdopodobieństwo duże, no i kupuj tylko u palmowskiego bo na podróbach możesz się przejechać jak inni jeżeli chodzi o termostat).

Dobrze byłoby gdybyś jeszcze sprawdziła świece od dogrzewania płynu chłodzącego bo to one mogą być przyczyną słabego nagrzewania się

Zbyszek CHYBA TROCHĘ :drinks::kox: Monika ma ADR benzynę. a z tego co wiem takich świec tam nie ma.................... :)

Opublikowano

ups chyba się machnąłem nie na ten silnik :kox:

a może by tak zamontować tam świece żarowe :evil: na pewno było by cieplej

Opublikowano

ups chyba się machnąłem nie na ten silnik :kox:

a może by tak zamontować tam świece żarowe :evil: na pewno było by cieplej

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew::good: I WSTAWIMY DO DZIAŁU WARSZTAT,

Opublikowano
:polew:
Opublikowano

:polew:

:tongue4::polew: :polew: :polew:

Opublikowano

na następną sobotę trzeba zrobić spota w pub'ie na piwku

Opublikowano

na następną sobotę trzeba zrobić spota w pub'ie na piwku

:) JESTEM JAK NAJBARDZIEJ ZA..................................KTO JESZCZE.???????????? :gwizdanie: