Marcin0 Posted November 24, 2017 Share Posted November 24, 2017 Witam mam pewien problem jeśli chodzi o otwieranie klapy bagażnika mam centralny zamek wszystko chodzi ładnie sprawnie zamyka otwiera sie pompka dobra ale klapa bagaznika nie otwiera się gdy auto jest otwarte jedynie z kluczyka ale nie po całości . Co może być przyczyną ???? Prosił bym o pomoc z góry wielkie dzięki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamil1197 Posted November 24, 2017 Share Posted November 24, 2017 wydaje mi sie że to może być zerwana linka aczkolwiek nie do końca rozumiem twojej wypowiedzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin0 Posted November 24, 2017 Author Share Posted November 24, 2017 nie koniecznie bo gdy włoze kluczyk do klapy bagaznika moge zamknac cały samochód jak i otworzyć i tak samo sama klapę ale gdy otwieram np z drzwi kierowcy wszsystko sie otwiera poza bagaznikiem jest zamkniety Link to comment Share on other sites More sharing options...
haldex Posted November 26, 2017 Share Posted November 26, 2017 Zamek bagażnika ma blokadę która powoduje, że pozostaje zamknięty gdy otwierasz samochód z drzwi. Włączasz ją przekręcając kluczyk klapy w prawo z położenia pionowego w poziomy o 90 stopni. Może tu tkwi Twój problem bo jeśli nie to jest to jakiś elektryczny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukaszooo Posted November 26, 2017 Share Posted November 26, 2017 (edited) otwórz bagaznik kluczykiem a potem zamknij z pilota, powinno być ok. Edited November 26, 2017 by lukaszooo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts