Trybik152 Opublikowano 25 Listopada 2017 Opublikowano 25 Listopada 2017 Witam! Mam problem, przed zakupem auta sprzedający powiedział mi, że jego kuzyn strzelił słupek betonowy na parkingu. Przy tym uszkodził zderzak i parę elementów i między innymi połamały się mocowania reflektora te górne. Orientuje się ktoś co można zrobić żeby było to trwałe i nie puścilo za chwilę? Generalnie reflektor trzyma się mocno, nie rusza się podczas jazdy ale wolałbym to zrobić jestem z Gdańska jak ktoś może zna lub robił gdzieś i jest zadowolony z efektu. Pozdrawiam!
Stichy Opublikowano 25 Listopada 2017 Opublikowano 25 Listopada 2017 Ewentualnie mozesz zakupic zestaw naprawczy w ASO - nowe mocowania przykrecasz do lampy
Lukasz_N Opublikowano 25 Listopada 2017 Opublikowano 25 Listopada 2017 Kup zestaw. naprawczy i po problemie. http://allegro.pl/audi-a4-b6-uchwyt-mocowanie-lampy-reflektor-lewy-i6919756449.html
Trybik152 Opublikowano 25 Listopada 2017 Autor Opublikowano 25 Listopada 2017 Ooo, nie wiedziałem, że są same mocowania do lampy. Świetnie, dziękuję! Pozdrawiam i szerokich dróg życzę!
Rekomendowane odpowiedzi