ThePanKot Opublikowano 26 Listopada 2017 Opublikowano 26 Listopada 2017 Witam mam problem z moją a4 co jakiś czas przez kilka lat wywalało błąd Mixture Adaptation zwykle było tak że tylko przez kilka km ładowała tylko okolice 0.4 bara i potem nagle wszystko wracało do normy ostatnio jednak błąd cały czas. Gdy go skasuje przejadę około 20km i znowu jest straszny muł. Wywala teraz Adaptation limit (mul) exceeded. Czyściłem przepływke podmieniałem dv sprawdzałem lambde wszystkie wskazania są ok zanim wywali mi błąd. Miał ktoś taki problem ? nie jestem aktualnie w stanie zrobić logów gdyż mam padniętą Baterie w lapku.
Łukasz13 Opublikowano 26 Listopada 2017 Opublikowano 26 Listopada 2017 Bez logów ciężko coś podpowiedzieć konkretnego, bład wywala na pb i na lpg?
ThePanKot Opublikowano 26 Listopada 2017 Autor Opublikowano 26 Listopada 2017 (edytowane) Tak jasne szczelnie jest wszędzie. Błąd wywala i na pb i na lpg z tym ze teraz na lpg wcale nie przełącza czekam aż mi przyjdzie kabel od lpg moze on powie co jest nie tak. Jakich kanałów mam zrobić logi ? Edytowane 27 Listopada 2017 przez ThePanKot
zwonko Opublikowano 7 Grudnia 2017 Opublikowano 7 Grudnia 2017 002+007, 003+025 dynamiocznie oraz 007 statycznie
cezary.olchawa Opublikowano 16 Grudnia 2017 Opublikowano 16 Grudnia 2017 Witam podpimam sie pod błąd 00561Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
zwonko Opublikowano 18 Grudnia 2017 Opublikowano 18 Grudnia 2017 To zrób logi. Nie będziemy wróżyć bo powodu tego błędu jest sporo.
Rekomendowane odpowiedzi