Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Woda pod kołem zapasowym audi A4B7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może ktoś się zetknął z podobnym problemem, w miejscu pod kołem zapasowy mam wodę , Podłoga cała, śladu rdzy nie widać, wszystkie zaślepki są na miejscu . Którędy tam może się dostawac ?

Opublikowano

A to na pewno woda? Nie np płyn do spryskiwaczy?

Opublikowano
  • Autor
1 minutę temu, hugo911 napisał:

A to na pewno woda? Nie np płyn do spryskiwaczy?

Woda sto procent i chyba to po myjni bo jest czyściutka.

Opublikowano

Czy w komorze koła zapasowego przypadkiem nie masz jakiś zaślepek? Mycie miałeś z opcją mycia podwozia?

Opublikowano
  • Autor
10 minut temu, hugo911 napisał:

Czy w komorze koła zapasowego przypadkiem nie masz jakiś zaślepek? Mycie miałeś z opcją mycia podwozia?

Myłem normalnie auto na myjni bez mycia podwozia. Zaślepka jest w komorze , wszystko na swoim miejscu.

Opublikowano

Trochę wróżenie z fusów bo może się lać z kilku miejsc m.in na uszczelce klapy, z anteny dachowej (o ile posiadasz), któryś z korków we wnęce koła może puszczać. Najlepiej by było wyjąć wszystko z bagażnika i patrzeć którędy się leje.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

...

W dniu 28.11.2017 o 16:15, hugo911 napisał:

Trochę wróżenie z fusów bo może się lać z kilku miejsc m.in na uszczelce klapy, z anteny dachowej (o ile posiadasz), któryś z korków we wnęce koła może puszczać. Najlepiej by było wyjąć wszystko z bagażnika i patrzeć którędy się leje.

...znajomy kiedyś miał podobny przypadek - wejdź do wnętrza auta,ktoś niech leje wodą po samochodzie - a Ty patrz !!!  brak przecieków ,wówczas szukaj w podłodze...:)

Opublikowano

Po kupnie auta u mnie też stała tam woda. Odessałem, osuszyłem i problem nigdy nie powrócił. Podejrzewałem wtedy uszczelke klapy

Opublikowano

Tak jak kolega wyżej zwrócił uwagę. Nic tu podwozie nie jest winne- albo wymieniona pokrywa bagażnika źle spasowana albo uszczelka pokrywy. Pakuj się do bagola, kolega niech poleje klapę z góry wodą z węża i będziesz wiedział gdzie tkwi problem.