Tomex1981 Opublikowano 28 Listopada 2017 Opublikowano 28 Listopada 2017 Może ktoś się zetknął z podobnym problemem, w miejscu pod kołem zapasowy mam wodę , Podłoga cała, śladu rdzy nie widać, wszystkie zaślepki są na miejscu . Którędy tam może się dostawac ?
hugo911 Opublikowano 28 Listopada 2017 Opublikowano 28 Listopada 2017 A to na pewno woda? Nie np płyn do spryskiwaczy?
Tomex1981 Opublikowano 28 Listopada 2017 Autor Opublikowano 28 Listopada 2017 1 minutę temu, hugo911 napisał: A to na pewno woda? Nie np płyn do spryskiwaczy? Woda sto procent i chyba to po myjni bo jest czyściutka.
hugo911 Opublikowano 28 Listopada 2017 Opublikowano 28 Listopada 2017 Czy w komorze koła zapasowego przypadkiem nie masz jakiś zaślepek? Mycie miałeś z opcją mycia podwozia?
Tomex1981 Opublikowano 28 Listopada 2017 Autor Opublikowano 28 Listopada 2017 10 minut temu, hugo911 napisał: Czy w komorze koła zapasowego przypadkiem nie masz jakiś zaślepek? Mycie miałeś z opcją mycia podwozia? Myłem normalnie auto na myjni bez mycia podwozia. Zaślepka jest w komorze , wszystko na swoim miejscu.
hugo911 Opublikowano 28 Listopada 2017 Opublikowano 28 Listopada 2017 Trochę wróżenie z fusów bo może się lać z kilku miejsc m.in na uszczelce klapy, z anteny dachowej (o ile posiadasz), któryś z korków we wnęce koła może puszczać. Najlepiej by było wyjąć wszystko z bagażnika i patrzeć którędy się leje.
megafaka Opublikowano 22 Stycznia 2018 Opublikowano 22 Stycznia 2018 ... W dniu 28.11.2017 o 16:15, hugo911 napisał: Trochę wróżenie z fusów bo może się lać z kilku miejsc m.in na uszczelce klapy, z anteny dachowej (o ile posiadasz), któryś z korków we wnęce koła może puszczać. Najlepiej by było wyjąć wszystko z bagażnika i patrzeć którędy się leje. ...znajomy kiedyś miał podobny przypadek - wejdź do wnętrza auta,ktoś niech leje wodą po samochodzie - a Ty patrz !!! brak przecieków ,wówczas szukaj w podłodze...:)
misiek95 Opublikowano 23 Stycznia 2018 Opublikowano 23 Stycznia 2018 Po kupnie auta u mnie też stała tam woda. Odessałem, osuszyłem i problem nigdy nie powrócił. Podejrzewałem wtedy uszczelke klapy
Pszemeg Tki Opublikowano 28 Stycznia 2018 Opublikowano 28 Stycznia 2018 Tak jak kolega wyżej zwrócił uwagę. Nic tu podwozie nie jest winne- albo wymieniona pokrywa bagażnika źle spasowana albo uszczelka pokrywy. Pakuj się do bagola, kolega niech poleje klapę z góry wodą z węża i będziesz wiedział gdzie tkwi problem.
Rekomendowane odpowiedzi