ChinQuan Opublikowano 29 Listopada 2017 Opublikowano 29 Listopada 2017 Witam. Mam takie pytanie. Jestem wlasnie po wymianie kompletnego sprzegla i dwumasy auto pracuje duzo lepiej sprzeglo chodzi bardzo delikatnie ale zauwazylem ze po wcisnieciu do samego konca i naglym sciagnieciu nogi z pedalu to mam wrazenie ze chwile zostaje na dole i pozniej wraca czy tak powinno byc? Przed wymiana tego nie zauwazylem. Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka
golfagn Opublikowano 29 Listopada 2017 Opublikowano 29 Listopada 2017 Zacznij od odpowietrzenia wysprzęglika.
hugo911 Opublikowano 29 Listopada 2017 Opublikowano 29 Listopada 2017 Pewnie wyciągając skrzynię nie chciało im się odkręcić wysprzęglika i odkręcili od niego przewody hydrauliczne. Sprawdź poziom płynu w zbiorniczku hamulcowym i odpowietrz wysprzęglik
ChinQuan Opublikowano 29 Listopada 2017 Autor Opublikowano 29 Listopada 2017 Pewnie wyciągając skrzynię nie chciało im się odkręcić wysprzęglika i odkręcili od niego przewody hydrauliczne. Sprawdź poziom płynu w zbiorniczku hamulcowym i odpowietrz wysprzęglikNo o to wlasnie mi chodzilo. Jutro do nich jade zeby to ogarneli. Dzieki za pomocWysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka
ChinQuan Opublikowano 29 Listopada 2017 Autor Opublikowano 29 Listopada 2017 No o to wlasnie mi chodzilo. Jutro do nich jade zeby to ogarneli. Dzieki za pomocWysłane z mojego SM-G925F przy użyciu TapatalkaA czy przez to ze jest zapowietrzone moze sie slizgac sprzeglo albo cos? Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka
hugo911 Opublikowano 29 Listopada 2017 Opublikowano 29 Listopada 2017 Może do tego dochodzić z uwagi że wysprzęglik może nie działać w pełnym zakresie roboczym
Rekomendowane odpowiedzi