kylo1991 Opublikowano 1 Grudnia 2017 Opublikowano 1 Grudnia 2017 Witam, gdzie w Rzeszowie dorobie tanio klucze. Chodzi mi o samego grota ( scyzoryk ) bez immo.
roger18sx Opublikowano 1 Listopada 2018 Opublikowano 1 Listopada 2018 Ja z doświadczenia powiem że nie warto kopiować kluczy w przymarketowych punktach . Kupowałem profesjonalne groty a oni je psują .
Wihajster Opublikowano 1 Listopada 2018 Opublikowano 1 Listopada 2018 nie wiem jak można zepsuć grot podczas dorabiania tak prostego klucza
julo23 Opublikowano 2 Listopada 2018 Opublikowano 2 Listopada 2018 Jak to najlepiej załatwić ? Kupić używkę klucza z tego samego modelu czy jak ? Co z elektroniką w środku ? Potrzebuje dorobić do A3 8p
Kykv Opublikowano 2 Listopada 2018 Opublikowano 2 Listopada 2018 Używaną elektronikę pilota można wykorzystać ponownie. Transponder musi być nowy.
roger18sx Opublikowano 2 Listopada 2018 Opublikowano 2 Listopada 2018 Mi gość zepsuł 3 groty do audi, i nawet najzwyklejszy kluczyk do kłódki skopiowali tak że nie otwiera. Porażka w tym Sanoku.
Rekomendowane odpowiedzi