Skocz do zawartości
Zdrowych i spokojnych Świąt dla Ciebie i rodzinki 🙌🎄
IGNOROWANY

Po wymianie manetek nie dziala otwieranie z pilota.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam proszę o pomoc. Dzisiaj wymieniłem manetki w swoim audi bo nie działały długie światła.Po wymianie światła i reszta związana z manetkami działa ok, ale przestał działać pilot ale centralny z kluczyka dziala. Moje pytanie czy pod kierownicą jest jakas wiązka związana z działaniem pilota? Czy mogłem wypiąć czy uszkodzić jakiś kabel z tym związany czy to zbieg okoliczności? Jak tak to gdzie szukać problemu?

Opublikowano

pilot ori czy dokładana centralka?

Opublikowano

Oryginał.

Opublikowano

to spróbuj zakodować

Opublikowano

Próbowałem wcisajac pilot przy zapłonie i nic chyba ze cos zle robie... Czyli nie na to nic wspólnego z wymianą? Bo już się zastanawiam nad zdjęciem kiery i szukaniem...

Opublikowano
1 minutę temu, przemcio30_1 napisał:

Próbowałem wcisajac pilot przy zapłonie i nic chyba ze cos zle robie... Czyli nie na to nic wspólnego z wymianą? Bo już się zastanawiam nad zdjęciem kiery i szukaniem...

przekręć zapłon i naduś zamykanie / otwieranie ale tym guzikiem wewnatrz na drzwiach kierowcy

Opublikowano

Robiłem to na kluczyku jutro sprawdzę dzięki ?

Opublikowano
Teraz, przemcio30_1 napisał:

Robiłem to na kluczyku jutro sprawdzę dzięki ?

musisz zamykac i otwierac na drzwiach kierowcy i kluczyk w zapłonie

Opublikowano
12 godzin temu, wyzyk83 napisał:

musisz zamykac i otwierac na drzwiach kierowcy i kluczyk w zapłonie

Próbowałem i nic nie łapie..

Opublikowano

Wie ktoś czy pod osłoną kolumny idzie jakiś kabel związany z pilotem??? Jeśli tak zdejme kierownicę i sprawdzę czy przy składaniu osłon czegoś nie wypialem Ale jeśli niema tam nic wspólnego nie chce tracić czasu i nerw pomocy...

Opublikowano

Witam forumowiczów temat uznaje za zamkniety. Z ciekawości kupiłem nowe baterie i pilot się zakodował tamte okazały się za słabe... A i pilot zakodował się dopiero w drzwiach kierowcy a nie w stacyjce.