P.W. Opublikowano 1 Lutego 2009 Opublikowano 1 Lutego 2009 Czołem, Po wczorajszym bliskim spotkaniu z wysokim krawężnikiem pękła mi plastikowa listwa na próg (taka, która znajduje na zewnątrz, pod drzwiami i doskonale brudzi spodnie przy wysiadaniu). Numer katalogowy _chyba_ 8D0853491E. Odłamało się ~1/6 długości mierząc od tyłu... Ze względu na dużą ilość puzzli raczej nie uda mi się tego posklejać. Końcowa nakładka na śruby - cała. W jaki sposób zdjąć pozostałą część? Jak to się w ogóle trzyma? Na szrotach będzie z tym problem? Z góry dzięki, PW
Tom A4 Opublikowano 1 Lutego 2009 Opublikowano 1 Lutego 2009 Cala ta nakladka jest na tasmie dwustronnej dosc mocnej musisz jeszcze zdemontowac koncowki progow z przodu i z tylu bo inaczej nie zdemontujsz tej nakladki
P.W. Opublikowano 1 Lutego 2009 Autor Opublikowano 1 Lutego 2009 Ok, a jest jakaś metoda zdejmowania tego? Czy po prostu ściągam końcówki przy błotnikach i ciągnę plastik w górę? (połamie się na pewno)
Tom A4 Opublikowano 1 Lutego 2009 Opublikowano 1 Lutego 2009 w taki sposob (polamie sie napewno) musisz miec jakis ostry noz zeby pokolei jak bedziesz unosil prog do gory odcinal ta tasme ale musisz to robic bardzo ostroznie zeby nie polamac progu o ile dobrze pamietam sa tam dwa zedy tej tasmy
P.W. Opublikowano 1 Lutego 2009 Autor Opublikowano 1 Lutego 2009 Jasne, ostatnie pytanie w takim razie - w którym miejscu (pod górną/dolną) powierzchnią fabrycznie znajduje się taśma? Ok, już znalazłem. Potwornie mocno trzyma. Może jednak jakiś zakład spawania plastików wystarczy...
jabko_nb1 Opublikowano 27 Października 2009 Opublikowano 27 Października 2009 tez mam ten problem ale wymienic chce na nowa nakladke tylko moje pytanie jest odwrotne jak zamontowac nowa nakladke
Rekomendowane odpowiedzi