Jump to content
IGNORED

AFN 1.9TDi czy źle działający przepływomierz może powodować

czerwony baron
 Share

Recommended Posts

ostatnio wyważałem jak zakładałem zimówki nówki oponki, a może felga jest leciutko skoszona? ale chyba nie :confused: a czy przy skoszonej feli nie byłoby czuć drgań na kierownicy przy mniejszych prędkościach?

[ Dodano: 07-03-2007, 16:52 ]

teraz jak jadę to nie czuć na kierownicy , tylko jakby to powiedzieć na całej budzie leciutko trzęsie

ja w sobotę pojechałem na sprawdzenie kół bo dziwnie trzęsło autem podczas jazdy i okazało się że tylna opona bardzo się zniekształciła(jeszcze takiej opony krzywej nigdy nie miałem na samochodzie)od razu po zmianie na opony letnie problem zniknął.Sprawdź koła,auto VAGiem i na stacji diagnostycznej na rolkach.

właśnie mam pytanie czy źle działający przepływomierz może powodować jak jade 90-100-110 przyśpieszam takie lekkie szarpanie drżenie silnika , co przechodzi na nadwozie? już różnych przyczyn szukam.

skad ten wyrok na przepływomierz .... :question:

p.s nie sa to objawy wskazujace na padniety lmm :wink:

czytałem posty i tak pomyślałem ze może to przepływomierz ale autko ma buta więc to chyba nie to. pojawiła się też kwestia nastawnika i chłopaki w innym poscie pisza że maja trzęsawke auta więc skupie się na tym. SPANKY ty mnóstwo wiesz o tym silniku. a ja nie wiem o co chodzi: wskazujace na padniety lmm :redface: :wink: napiszesz jak pani w podstawówce dla pierwszoklasistów? :lol:

czytałem posty i tak pomyślałem ze może to przepływomierz ale autko ma buta więc to chyba nie to. pojawiła się też kwestia nastawnika i chłopaki w innym poscie pisza że maja trzęsawke auta więc skupie się na tym. SPANKY ty mnóstwo wiesz o tym silniku. a ja nie wiem o co chodzi: wskazujace na padniety lmm :redface: :wink: napiszesz jak pani w podstawówce dla pierwszoklasistów? :lol:

przepływomierz w różnych wersjach jezykowych ..... :wink:

z angielska

MAF = Mass Air Flow sensor

z niemiecka

LMM = Luftmassenmesser

:twisted:

podepnj Vag'a bo narazie bładzimy w chmurach .... :exclaim: