Adam562 Opublikowano 17 Grudnia 2017 Opublikowano 17 Grudnia 2017 Witam . Panowie tak jak w opisie mam problem ze swiatłami przeciwmgłowymi . Otóż po przekreceniu na przełączniku na pozycje przeciwmgłowych nie zapalaja sie ani przód ani tył. Bezpiecznik cały żarówki tak samo . Przełącznik chyba sprawny bo jest podswietlany . Chyba ze sie myle . prosze o pomoc
pawloo7 Opublikowano 17 Grudnia 2017 Opublikowano 17 Grudnia 2017 Witam . Panowie tak jak w opisie mam problem ze swiatłami przeciwmgłowymi . Otóż po przekreceniu na przełączniku na pozycje przeciwmgłowych nie zapalaja sie ani przód ani tył. Bezpiecznik cały żarówki tak samo . Przełącznik chyba sprawny bo jest podswietlany . Chyba ze sie myle . prosze o pomoc Ori czy zamiennik? Wymieniałeś go? Wysłane z mojego MHA-L29 przy użyciu Tapatalka
Adam562 Opublikowano 17 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 17 Grudnia 2017 Wiesz co auto kupiłem jakis czas temu i nagle przestaly dzialac .. wiec moze ktos tam dłubał i wymienił na chinola jakiegos .
Adam562 Opublikowano 18 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 18 Grudnia 2017 Dzisiaj sprawdziłem i mam przełącznik ORI, więc co proponujesz innego.
lysy24 Opublikowano 19 Grudnia 2017 Opublikowano 19 Grudnia 2017 U siebie miałem ten sam problem. Przeciwmglowych brak a przełącznik się podswietlal. Zmieniłem przełącznik i wszystko działa poprawnie. Kup ori uzywke i powinno działać, nowe chinczyki sobie odpuść
Rekomendowane odpowiedzi