norek Opublikowano 7 Marca 2007 Opublikowano 7 Marca 2007 Witam potrzebuję informacji jak zaadoptować przepustnicę w tym silniku przy pomocy interfejsu. Co mam powpisywać w polach widocznych na załączonym obrazku?? Czy jeszcze gdzieś indziej powinienem coś wpisywać itd. Z góry dzięki za info. Pozdrawiam
demoralizator Opublikowano 7 Marca 2007 Opublikowano 7 Marca 2007 Odrazu mówię: Nie znasz się nie czepiaj się!!! Wiedzę z zakresu diagnostyki zdobywa się stopniowoa nie otrzymuje się od ręki. Użyj opcji szukaj!
norek Opublikowano 8 Marca 2007 Autor Opublikowano 8 Marca 2007 ale ze mnie leń popatrzyłem w FAQ, czyli mam zrobić tak: [Wybór] [01 - Silnik] [bloki pomiarowe - 08] Wybierz grupę "098" [idź!] [Przełącz na Nastawy - 04] Po przełączeniu na Nastawy podstawowe w górnym, prawym polu ekranu pojawi się informacja: "Adapt. trwa" i rozpocznie się proces adaptacji. Można będzie również usłyszeć pracę przepustnicy i zauważyć jak zmieniają się pewne wartości wyświetlane przez program VAG-COM.System należy pozostawić w nastawach podstawowych przez około 30 sekund, po czym można ponownie przełączyć na : [bloki pomiarowe - 08] ...i gotowe.
Rekomendowane odpowiedzi