pedros_22 Opublikowano 29 Grudnia 2017 Opublikowano 29 Grudnia 2017 Kup ori lampy bixenon lub zwykły xenon później poziomowanie spryskiwacze lamp wszystko do ogarnięcia sam robiłem to u siebie w poprzednim aucie
Lukasz_N Opublikowano 29 Grudnia 2017 Opublikowano 29 Grudnia 2017 33 minuty temu, Vexart napisał: za 500zł uda się kupić przetwornice i palniki? bo jak szukam to nie mogę znaleźć tak tanio Możecie podać jakieś aukcje na allegro czy od kogoś z forum Od początku mówiłem Ci że ten LED to lipa. Odezwij się do Gwerty.
Vexart Opublikowano 29 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2017 (edytowane) Do gwerty pisałem już ze 3 miesiące temu na innym forum też i nie chce odpisać Dzwoniłem i nie odbiera Na łatwiznę nie pójdę żeby kupić lampy całe chyba że te mi się nie udadzą Edytowane 29 Grudnia 2017 przez Vexart
Frond Side Opublikowano 30 Grudnia 2017 Opublikowano 30 Grudnia 2017 Czyli taki zestaw pod zwykła H7 bedzie p&p? http://alltech24.pl/soczewki-bi-xenon/126-soczewki-bixenon-hid-ksenon-projektory-mini-h1-25.html
michcio28810 Opublikowano 30 Grudnia 2017 Opublikowano 30 Grudnia 2017 P&p to raczej nie będzie. Trzeba dorabiać mocowania albo jakiś adapter. Jedynie otworu na soczewkę nie trzeba powiększać
Davee Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Podpinam sie... gdzie można dopaść adaptery do b6?
Rekomendowane odpowiedzi