WrOcŁAWiAK ;) Opublikowano 3 Stycznia 2018 Opublikowano 3 Stycznia 2018 Witam klubowiczów. Moja lala to czarna A4 B6 1.9TDI AWX. Mam problem który polega na tym , że podczas deszczu od miesiąca auto traci moc i nie chce jechać. Po odpięciu przepływomierza (kostki) jedzie ale nie ma mocy. Odpala od strzała ciepły czy zimny . Tak więc potrzebuję kogoś z programem kto się podepnie i powie co to może być
szczuraz Opublikowano 3 Stycznia 2018 Opublikowano 3 Stycznia 2018 Masz podłogę pod silnikiem i uszczelkę pomiędzy pasem przednim a maską?
WrOcŁAWiAK ;) Opublikowano 12 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2018 Tak uszczelkę między pasem przednim a maską juz kupiłem i założyłem a tej osłony plastikowej pod silnikiem i pod skrzynią nie było jak go kupiłem....myślisz ze woda moze gdzies od spodu zaciekać na kable i dlatego po deszczu tak się dzieję??
BlackHazelAudi Opublikowano 19 Stycznia 2018 Opublikowano 19 Stycznia 2018 Czysciles pod akumulatorem grodz i obok ecu ? Tam jak nawali liści to podlewa kompa i może ci właśnie takie akcje odwalać
Rekomendowane odpowiedzi