piotreki Opublikowano 2 Lutego 2009 Opublikowano 2 Lutego 2009 Witam radio Audi Concert CD i jak w opisie cos mi pika z czestotliwoscia co 20 s Nie na wszystkich stacjach radiowych, ale akurat na moich ulubionych stacjach,niestety nie mam instrukcji do radia Jest to b meczace szukalem na forum i nic nie znalazlem na ten temat Pika bo moze jest mono ??!! np na RMFfm nic nie pika moze chodzi o jakosc sygnalu ?? nie wiem 2 pytanie dotyczy zestawu glosnomowiacego jest on przyczepiony do deski i mozna zdjac nakladke(przedni panel) nie wiem jak to sie fachowo nazywa i na tym panelu jest logo firmy Siemens czy sa jakies przejsciowki na to aby podlaczyc moja nokie e65 czy musze to zdemontowac i kupic nowy zestaw? Prosze o pomoc
cobradd Opublikowano 2 Lutego 2009 Opublikowano 2 Lutego 2009 może pika bo masz włączone wyszukiwanie stacji lokalnych lub cos w tym stylu
piotreki Opublikowano 2 Lutego 2009 Autor Opublikowano 2 Lutego 2009 tzn ustawialem stacje recznie automatycznie nie chcialo mi radio ich wykryc tzn przeskakiwalo dalej "włączone wyszukiwanie stacji lokalnych" gdzies w menu?
cobradd Opublikowano 2 Lutego 2009 Opublikowano 2 Lutego 2009 spróbuj powyłaczać wszelkie TP, TA, AF może przestanie pikać
Rekomendowane odpowiedzi