przemus1000d Opublikowano 13 Stycznia 2018 Opublikowano 13 Stycznia 2018 Witam piszę do was w sprawie świateł autostradowych na jakiej zasadzie to działa bo widzę że w sterowniku zero dziewięć jest ta opcja do włączenia ?? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
czarek76 Opublikowano 13 Stycznia 2018 Opublikowano 13 Stycznia 2018 Światła autostradowe działają tak, że po przekroczeniu 140 km/h zwiększają zasięg.
przemus1000d Opublikowano 13 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2018 To ja też wiem ale powiedz mi jakie zakodować jakieś dane wytyczne ???Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Gość Opublikowano 15 Marca 2018 Opublikowano 15 Marca 2018 Jakie dane wytyczne? Światła Autostradowe to zaznaczenie ptaszka. To co wrzuciłeś w screenie z VCDS (light activation threshold) odnosi się do czujnika świateł. Sterujesz jak szybko światła mijania powinny reagować na zmianę natężenia światła.
Maesc4 Opublikowano 15 Marca 2018 Opublikowano 15 Marca 2018 Światła autostradowe są odczuwalne podczas jazdy? Z punktu widzenia kierowcy.
Rekomendowane odpowiedzi