Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Usunięcie grzybka wyspy USA z wnęki koła zapasowego w celu włożenia butli LPG jak to zrobić gdzie dać filtr od oparów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Część może ktoś ma już ten temat z głowy i podpowie  jak i gdzie przenieść filtr oparów który jest w wnęce koła zapasowego a może mogę go zlikwidować a rurki zaślepić połączyć,  chciał bym włożyć butlę LPG,  tak wiem gaz go kuchenek itp ale sorry mam koło siebie panów gazowników to czemu by nie założyć instalacji :D auto to Audi A4 B6 Sedan 1.8T Quattro :kox: jakieś porady pomoc ? 

2018-01-15 23.32.10.jpg

Edytowane przez Tomasz_Stunt

Opublikowano

było  tym na forum , wycinasz grzyba, wyrzucasz filtr a przewody łączysz ze sobą , otwór zaślepiasz

Opublikowano
  • Autor
W dniu 16.01.2018 o 07:49, 15lolo napisał:

było  tym na forum , wycinasz grzyba, wyrzucasz filtr a przewody łączysz ze sobą , otwór zaślepiasz

Podasz link do tematu ? wpisywałem już rożnie w wyszukiwarkę i zawsze pudło tez własnie mi się kojarzy ze to gdzieś było.

Opublikowano

dajesz do gazownika on wytnie to i zaślepi, filtr się wyrzuca i łączy przewody

Opublikowano
  • Autor
W dniu 21.01.2018 o 17:41, tomekp94 napisał:

dajesz do gazownika on wytnie to i zaślepi, filtr się wyrzuca i łączy przewody

Nie ma takiej mowy ;) zrobię to sam żebym był tego pewny na 100% nie chce żeby później  była jakaś rdza itp u mnie wszytko musi być pomalowane dopasowane zrobione pedantycznie huk że stare auto ale ma być wszystko tip top :D   ktoś ma ten link to wcześniej założonego tematu tego typu ?

• 4 lata później...
Opublikowano
  • Autor

Audi USA sprzedane ale może się to komuś przyda, mianowicie został zdjęty zbiornik paliwa przewody połączone ze sobą by ominąć filtr oparów, szybko okazało się że zbiornik zapowietrza się i nie można go zatankować i wywala paliwo, pomogło zrobienie odpowietrznika na trójniku z zwykłego przewodu gumowego   i na końcu dałem tez filtr LPG co by opary gdzieś za bardzo na wydech nie leciały, sam filtr razem z wężem poprowadziłem za nadkole, no a nowy właściciel to mówił iż wysepka w wnęce została wycięta, na jej miejsce dana blacha i założone LPG, niech auto mu służy jak najlepiej