Jump to content
IGNORED

wysprzęglik i dwumas

Recommended Posts

Posted (edited)

Witam czy wysprzęglik od audi a4b7 jest taki sam  co w b6, czy będzie pasował do audi a4b6.

Druga sprawa czy jet takie coś możliwe, że według numeru vin mam silnik z oznaczeniem AVF a na bloku silnika jest AWX, ponieważ kupiłem dziś dwumasa do awx i nie bardzo pasuje po założeniu jak by był zakrótki rozrusznik i tylko sie obraca przy zapalaniu, możliwe ze blok silnika jest awx i dwumas założony od avf.

Edited by wojtkos000
Posted

A jakie oznaczenie silnika masz na tablicy znamionowej ??? z tego co pamiętam też klepany tam powinien być

Posted
Teraz, megafaka napisał:

A jakie oznaczenie silnika masz na tablicy znamionowej ??? z tego co pamiętam też klepany tam powinien być

a niewiem nie patrzyłem, we wlepce pod siedzeniem mam avf i po vin też a na bloku jest oznaczenie awx i jak mi mechanik wymieniał rozrząd to mowil ze jest awx bo wymieniał tez napinacz, i kupiłem komplet dwumasa do awx bo myślałem ze taki będzie i kręci sie rozrusznik ale jak by nie dostawał do zebów

Posted

zamówiłe dwumasa do avf to jutro zobacze jak będzie może się uda zwrócić

Posted
2 minuty temu, wojtkos000 napisał:

a niewiem nie patrzyłem, we wlepce pod siedzeniem mam avf i po vin też a na bloku jest oznaczenie awx i jak mi mechanik wymieniał rozrząd to mowil ze jest awx bo wymieniał tez napinacz, i kupiłem komplet dwumasa do awx bo myślałem ze taki będzie i kręci sie rozrusznik ale jak by nie dostawał do zebów

Posted

..to życzę powodzenia :)

Posted

..coś ten mój laptop pajacuje...

• Upvote 1