chrisso Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Witajcie Przedstawiam moj nowy nabytek Audi A4 2.0 TDI 140KM Avant Co do wyposazenia to napisze pozniej bo nie o wszystkim juz wiem:) Zdjecia z Niemiec z dnia zakupu:) Obiecuje ze reszte dopisze i sesje foto tez zrobie W najblizszym czasie odwiedzam Mistrza Rogala:) Ps.Nurtuje mnie wiele pytan co do mojego autka i jego wyposazenia wiec bede Was katowal i meczyl w najblizszym czasie:)
Madas Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 nie no pięlna sztuka ...i kolor rewelka ... fela jak moja ...szkoda że 17" a nie 18" co nie?? wrzuć środek w wolnej chwili... życzę bezawaryjnego użytkowania
Guest Trzeniu Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 fajnie wygląda , gratulacje wrzuć w wolnej chwili fotki środka i jakiś opis
scrat Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Przede wszystkim gratuluje zakupu :th: Auto prezentuje się świetnie! Koniecznie dorzuć kilka fotek ze środka, no i listę wyposażenia .
Guest mmcv Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Autko bardzo ladne . Koniecznie srodek dawaj to Ci powiemy mniej wiecej co masz a czego nie Graty zakupu
H4mm3R Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 A to kiedy autko kupiłeś?? Chyba nie teraz, bo przy obecnym kursie euro to niebardzo się opłaca w Niemczech kupować. Furmanka fajna mi najbardziej się te chromy wokół szyb podobają
chrisso Posted February 11, 2009 Author Posted February 11, 2009 autko kupilem jak euro bylo po 3 z kawaleczkiem czyli w listopadzie:)
Cineksik Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 furka , pomyśl o zmianie felunku na większy - nie poznasz auta zobacz sobie tutaj, może coś Ci podpasuje, same czarnuchy w B7 (nie licząc B6 malika :gwizdanie:) http://www.audizine.com/forum/showthread.php?t=168316&highlight=black
jarko Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Zapraszam serdecznie do udziału w konkursie >> Najładniejsza A4 na forum <<
Recommended Posts