kwiatekgrd Opublikowano 26 Stycznia 2018 Opublikowano 26 Stycznia 2018 Witam , mam takie pytanko o oświetlenie wew. z racji tego że ostatnio zgłupiałem. Zmieniłem oświetlenie w AUDI a4 b5 96r Avant AFN na led wszystko elegancko świeci, ale schody się pojawiają gdy mam ustawione światło wewnętrzne na otwieranie drzwi, no i wtedy raz oświetlenie działa a raz nie, dodam iż kiedy w przednim panelu, główną rurkę oświetlenia wymienię na zwykłą, reszta led działa normalnie na otwieraniu drzwi cały czas (2x tył i 2x boczne na przednim panelu). Czyli problem jakby dotyczył żaróweczki led o takiej: jak to rozwiązać aby mieć komplet w led white ? Pozdrawiam
przem8 Opublikowano 26 Stycznia 2018 Opublikowano 26 Stycznia 2018 Może led bez polaryzacji rozwiąże sprawę.
kwiatekgrd Opublikowano 26 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2018 nie da się tego rozwiązać bez nowych zakupów? jakieś inne pomysły ?
przem8 Opublikowano 26 Stycznia 2018 Opublikowano 26 Stycznia 2018 Z tego co kojarzę to w przedliftach trzeba zakładać ledy we wnętrzu bez polaryzacji lub zmienić polaryzację w oprawce/ledzie. Możliwe też, że najtańsze, najgorszego sortu ledy nie działają prawidłowo.
kwiatekgrd Opublikowano 30 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2018 oryginalnie powinna tam być żaróweczka 12 v 20 w , jeżeli dorzucę rezystor 10w / 15 w może to rozwiązać sprawę tego że czasami nie załącza żarówki ? może to być wina za małego poboru prądu przez żaróweczkę led?
hasahad Opublikowano 9 Lutego 2018 Opublikowano 9 Lutego 2018 Powiem tak ja mam co prawda lift. Ale w norauto kupiłem led normalnie są po 38zl za 2szt ja miałem rabat bo znajomy pracuje ale do rzeczy. Są one z rezystoren mam je na rejestracji z tyłu i patrzyłem jak bedxie wyglądać to w środku w środku średnio mi się podobało i zrezygnowałem ale nie było żadnych błędów. Aktualnie są na rejestracji też takie i zero błędów mogę Ci je polecić.
kwiatekgrd Opublikowano 13 Lutego 2018 Autor Opublikowano 13 Lutego 2018 możesz mi napisać jaki to model, ewentualnie jak taką żaróweczkę odnaleźć
Rekomendowane odpowiedzi