OLIVER Opublikowano 2 Lutego 2018 Opublikowano 2 Lutego 2018 (edytowane) Jak odkręcisz kontrę to najprościej jest okręcić gruszką w lewo jeden obrót zakładasz gruszke na miejsce zakręcasz ją zakręcasz kontrę i po sprawie ..logujesz i patrzysz jaki jest efekt ..a powinien być jak wystarczy to ok a jak za mało czy za duzu ..to mała korekta Cytuj le zaraz chwila jak chce zrobić obrót to muszę, zabezpieczenie ściągnąć ze sztangi..bo inaczej nie da rady.. Masz racje ..troche wyzej nie dokładnie opisałem bo to nie śruba rzymska przecież ..ale jak pisałem Odkręcasz kontrę - odkręcasz gruszkę -podciągasz gruszkę do góry tak by szpilki nie trzymały w otworach -dla pewności można złapać za tego motylka np kombinerkami i okręcasz gruszką w lewo -i wydłużasz sztangę ....po tym kontrujesz i składasz zakręcasz gruchę i po robocie ...Tak miało to być ... Edytowane 2 Lutego 2018 przez OLIVER
nauka250E Opublikowano 2 Lutego 2018 Autor Opublikowano 2 Lutego 2018 http://log.malonetuning.com/chart/228459#H8KLCADCqsKwdFoCA03Ci8ORCsKDMAwAw78lw48Nw6jDsG9KH8OqDDXDkDXCksOGw6HDtsO1w5oKY8KPd8OHeQ9PecONXAjCk8OKwr5VcENwTWZRw77DksKFDhIVw5JoBHcpb1JDEzwwHsOcwo7Du8KJw4vCgsKfwp8Cw6XCtFpfKsOZX8Owwo%2FDoGDDrCHDriZ1w4tsw43Cj1MIJ8K3PMOmJ8KPAAAA logi 003 przepływomierz, co sądzisz?
nauka250E Opublikowano 2 Lutego 2018 Autor Opublikowano 2 Lutego 2018 3 godziny temu, OLIVER napisał: Jak odkręcisz kontrę to najprościej jest okręcić gruszką w lewo jeden obrót zakładasz gruszke na miejsce zakręcasz ją zakręcasz kontrę i po sprawie ..logujesz i patrzysz jaki jest efekt ..a powinien być jak wystarczy to ok a jak za mało czy za duzu ..to mała korekta Masz racje ..troche wyzej nie dokładnie opisałem bo to nie śruba rzymska przecież ..ale jak pisałem Odkręcasz kontrę - odkręcasz gruszkę -podciągasz gruszkę do góry tak by szpilki nie trzymały w otworach -dla pewności można złapać za tego motylka np kombinerkami i okręcasz gruszką w lewo -i wydłużasz sztangę ....po tym kontrujesz i składasz zakręcasz gruchę i po robocie ...Tak miało to być ... jak bedę miał wolne to zrobie na spokojnie
OLIVER Opublikowano 3 Lutego 2018 Opublikowano 3 Lutego 2018 Cytuj ogi 003 przepływomierz, co sądzisz? Moim zdaniem jak uporasz się z mocnym przeładowaniem turba to i logi przepływki powinny sie poprawić .Zobacz ze przepływka szaleje w zakresie obrotów mocnego przeładowania turba Takie jest moje zdanie na ten temat ...
nauka250E Opublikowano 3 Lutego 2018 Autor Opublikowano 3 Lutego 2018 2 godziny temu, OLIVER napisał: Moim zdaniem jak uporasz się z mocnym przeładowaniem turba to i logi przepływki powinny sie poprawić .Zobacz ze przepływka szaleje w zakresie obrotów mocnego przeładowania turba Takie jest moje zdanie na ten temat ... tez tak myślę zobaczymy jak zrobię 2 obroty może w kosmos nie odlecę?
OLIVER Opublikowano 3 Lutego 2018 Opublikowano 3 Lutego 2018 Zrób najpierw jeden obrót i zaloguj powinno wystarczyć ..bo dwa może być za dużo ,zawsze możesz to powtórzyć gdyby okazało sie za mało
nauka250E Opublikowano 5 Lutego 2018 Autor Opublikowano 5 Lutego 2018 (edytowane) W dniu 3.02.2018 o 12:27, OLIVER napisał: Zrób najpierw jeden obrót i zaloguj powinno wystarczyć ..bo dwa może być za dużo ,zawsze możesz to powtórzyć gdyby okazało sie za mało nic nie dało zrobiłem dwa obroty przełądowuje non stop, przłądowuje na całym zakresie obrotów, ale co mnie dziwi że nie ma trybu awaryjnego.. Edytowane 5 Lutego 2018 przez nauka250E
OLIVER Opublikowano 5 Lutego 2018 Opublikowano 5 Lutego 2018 Hm ciekawe nic nie spadło to przeładowanie? a zrób loga statycznego 011 BS i zobacz ile chodzi sztanga góra dół
nauka250E Opublikowano 5 Lutego 2018 Autor Opublikowano 5 Lutego 2018 6 minut temu, OLIVER napisał: Hm ciekawe nic nie spadło to przeładowanie? a zrób loga statycznego 011 BS i zobacz ile chodzi sztanga góra dół powróciłem z tą sztangą tak jak było, zmieniłem właśnie n75 bo miałem nowy, nie wiem obstawiam przpływomierz jutro spróbuję podmienić
nauka250E Opublikowano 5 Lutego 2018 Autor Opublikowano 5 Lutego 2018 9 minut temu, OLIVER napisał: Hm ciekawe nic nie spadło to przeładowanie? a zrób loga statycznego 011 BS i zobacz ile chodzi sztanga góra dół jak mam to zrobić?
OLIVER Opublikowano 6 Lutego 2018 Opublikowano 6 Lutego 2018 14 godzin temu, nauka250E napisał: jak mam to zrobić? Logujesz statycznie na wolnych obrotach 011 i przełaczasz na BS wtedy cyklicznie pracuje doładowanie i widać jak turbina ładuje na wolnych obrotach i jak sztanga chodzi góra dół
nauka250E Opublikowano 6 Lutego 2018 Autor Opublikowano 6 Lutego 2018 (edytowane) 7 godzin temu, OLIVER napisał: Logujesz statycznie na wolnych obrotach 011 i przełaczasz na BS wtedy cyklicznie pracuje doładowanie i widać jak turbina ładuje na wolnych obrotach i jak sztanga chodzi góra dół ok sprawdzę wrzucam logi jeszcze raz, ładuje jak złe http://vaglogi.pl/log-011_h1fsN.html na pierwszym logowaniu zaczęło przerywać ale drugi raz już ok, ale wydaje mi się że prawdę mówiłeś na samym początku, pierścień musi być odwrotnie założony. Pozdrawiam. Logi 011 BS http://vaglogi.pl/log-011_swaa7.html Edytowane 6 Lutego 2018 przez nauka250E
nauka250E Opublikowano 7 Lutego 2018 Autor Opublikowano 7 Lutego 2018 (edytowane) http://log.malonetuning.com/chart/228707#H8KLCAAqwqF%2BWgIDTcKLw5EKwoMwDADDvyXDjw3DqMOwb0ofw6oMNcOQNcKSw4bDocO2w7XDmgpjwo93w4d5D095w41cCMKTw4rCvlVwQ3BNZlHDvsOSwoUOEhXDkmgEdylvUkMTPDAew5zCjsO7wonDi8KCwp%2FCnwLDpcK0Wl8qw5lfw7DCj8OgYMOsIcOuJnXDi2zDjcKPUwgnwrc8w6Ynwo8AAAA%3D zostawić tak czy jeszcze sztangę rozkręcić? Edytowane 10 Lutego 2018 przez nauka250E
Rekomendowane odpowiedzi