Schenck Opublikowano 4 Lutego 2009 Opublikowano 4 Lutego 2009 Jeszcze jedno pytanko: czy w mocowanie xenów na palniki d1S możan chwilowo wcinąć jakieś inne źródła światła, np H7, lub H4?? Zanim uzbieram na nowe palniki to musze jezdzić.
Cuber Opublikowano 4 Lutego 2009 Opublikowano 4 Lutego 2009 No nie bardzo :gwizdanie: ,jak chcesz w mocowanie na D1S wadzic cos innego ? Zarniki znajdziesz za 300 zeta /kompl. czy to tak dużo ? nawet taniej :gwizdanie:
ykk Opublikowano 4 Lutego 2009 Opublikowano 4 Lutego 2009 Widze ze niektorzy kupili nie spodziewajac sie wydatkow.. :gwizdanie: Rob jak Cuber mowi..
Schenck Opublikowano 4 Lutego 2009 Autor Opublikowano 4 Lutego 2009 Dostałem na Mikołaja ale do następnego Mikołaja jeszcze kilka miesiecy i nie moge po ciemku. Plniki wlasnie kupilem i teraz nie mam palników i nie mam przetwornic :kwasny
ykk Opublikowano 4 Lutego 2009 Opublikowano 4 Lutego 2009 Nie ma to jak wydac ostatnie pieniadze na samochod..
Schenck Opublikowano 4 Lutego 2009 Autor Opublikowano 4 Lutego 2009 Widze ze coraz bardziej na temat wiec chyba czas konczyc. Dziekuje za porady bogaci wlascieiele super wozów.
Cuber Opublikowano 4 Lutego 2009 Opublikowano 4 Lutego 2009 Widze ze coraz bardziej na temat wiec chyba czas konczyc. Dziekuje za porady bogaci wlascieiele super wozów. Kolego : W innym temacie chcesz kupić lampy za 700 zł + żarówki + przesyłka itd w tym że temacie napisałem Ci wraz z podaniem linków do aukcji z allegro gdzie kupisz przetwornice wraz z żarnikami za 800 zł wiec jaki masz dalej problem bo nie rozumiem ? wedle zyczenia temat zamykam!
Rekomendowane odpowiedzi