Gac3k Opublikowano 14 Lutego 2018 Opublikowano 14 Lutego 2018 Witajcie Czy ktoś poratuje kodem koloru felg Audi DTM 18". Kupione przez poprzedniego właściciela w ASO. Do ASO mam 50km... Czytałem że w ETCE są numery kolorów. Felga nie jest srebrna, wygląda na grafit. Poratujecie? Napisy odlane na feldze od wewnątrz: 8E0601025BD 8E0601025AT 8Jx18xH2 ET43 - wymiary, osadzenie Ronal - ORI Ronal Czechy 1539 - zapewne data produkcji R2015 W39 S17 wa - numer formy albo kolor ? YR3 - tu może jest kolor ? Fotka na aucie: Fotki znalezione w necie (wygląda że malowane były na 2 różne kolory - chyba że to właściciele sobie przemalowali).
bochenowski Opublikowano 15 Lutego 2018 Opublikowano 15 Lutego 2018 Mam takie same tylko srebrne i powiem Ci szczerze ze ten Twoj grafit wyglada lepiej. Kupiłem takie felgi miałem je malować na czarno ale ktos je profesjonalnie odnowił ze wyglądają jak nowki i zostawię w tym srebrnym. Co do kodu lakieru nie pomogę
Gac3k Opublikowano 16 Lutego 2018 Autor Opublikowano 16 Lutego 2018 Dziękuję. Tylko bez kodu koloru nie naprawię 2szt więc jeśli się nie uda dobrać będę zmuszony pomalować komplet na srebro. (foto zapożyczone)
muunv Opublikowano 16 Lutego 2018 Opublikowano 16 Lutego 2018 Widze moja fotka Chcesz to moge sie dowiedziec jaki to kolor siedzi na moich felach. 19” maluje wlasnie w ten sam kolor. Felgi kumpla ale obaj mielismy w ten sam kolor. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1
Gac3k Opublikowano 16 Lutego 2018 Autor Opublikowano 16 Lutego 2018 32 minuty temu, muunv napisał: Widze moja fotka Chcesz to moge sie dowiedziec jaki to kolor siedzi na moich felach. 19” maluje wlasnie w ten sam kolor. Felgi kumpla ale obaj mielismy w ten sam kolor. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pięknie u Ciebie siedzi w tym kolorze . Poprosiłbym o kolor z Twojej foyki.
Gac3k Opublikowano 16 Lutego 2018 Autor Opublikowano 16 Lutego 2018 4 godziny temu, afroo. napisał: Pięknie dziękuję. Podjadę do mieszalni i sprawdzę czy dadzą radę dorobić prawopodobnie szukany kolor to 8AU.
Rekomendowane odpowiedzi