TomeK_R Opublikowano 17 Lutego 2018 Opublikowano 17 Lutego 2018 Witam ! Mam problem z zamkiem tylnych drzwi. Od jakiegoś czasu otwiera mi się tylko od wewnątrz.. miałem taki problem kiedyś z prawym i według wskazówek zapsikałem go sprayem do styków i do tej pory spokój.. przy lewym niestety nie pomoga,a doszedł jeszcze problem "luźnej klamki" tzn po pociągnieciu za nią klamka zostaje w pozycji wyciągniętej.. od wewnątrz to wygląda jakby linka się zacinała, jak się nią porusza szybciej to wraca na swoje miejsce.. Próbowałem to smarować różnymi specyfikami i niestety bez efektu.. miał ktoś kiedyś podobny problem ? tak jak jest lużna klamka a tak powinno być
TomeK_R Opublikowano 19 Lutego 2018 Autor Opublikowano 19 Lutego 2018 problem rozwiązany.. winna była linka.
Arek13 Opublikowano 20 Lutego 2018 Opublikowano 20 Lutego 2018 Witaj, mam również problem z drzwiami tylnymi. Otwierają się tylko od środka i czasami z pilota. Pisałeś o psikaniu sprayem do styków. Możesz dać wskazówki w tym temacie ? co popsikać, co rozebrać itd.. Z góry dzięki
TomeK_R Opublikowano 26 Lutego 2018 Autor Opublikowano 26 Lutego 2018 Witam ! Musisz rozebrać cały zamek według tej instrukcji http://www.audi4ever.com/v2/blog/details/26131/8K-T-uuml-rschloss-8J1837015A--Problem-und-Reparatur/index.html Mi się udało już z prawym i lewym tylnym zamkiem.
Arek13 Opublikowano 27 Lutego 2018 Opublikowano 27 Lutego 2018 Wielkie dzięki, Spróbuję ogarnąć temat w tym tygodniu. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi