pandamix Opublikowano 20 Lutego 2018 Opublikowano 20 Lutego 2018 Witam mam następujący problem,jak auto postoi przodem pod górkę całą noc to rano nie odpala,odpala dopiero po aplikacji plaka...Wszystkie przewody wzrokowo mam posprawdzane i nigdzie nie ma wycieków,wcześniej miałem na górze filtra luźną śrubkę (chyba od odpowietrzania) i delikatnie paliwo sączyło się przy pompie na stalowych przewodów więc podkręcałem śruby więc jest okey,pompka w zbiorniku zmieniona i pracuje,VCDS nie pokazuje żadnych błędów. Dodam że po takim nocnym postoju jak próbuje odpowietrzyć układ to w wężu zasilającym nie jestem w stanie pozbyć się całkowicie powietrza Proszę o pomoc i jakieś sugestie bo te nie odpalanie doprowadzi mnie do nerwicy,mam tyle dobrze że nie mieszkam w górach
slawinio Opublikowano 20 Lutego 2018 Opublikowano 20 Lutego 2018 (edytowane) Jest porostu zapowietrzone. zapal je i delikatnie zluzuj nakrętkę od wtrysku (żeby paliwo wyciekało z pod nakrętki) później dokręć tak jak było. na każdej głowicy poluzuj po jednej nakrętce (każdą osobno) Powinno pomóc. Edytowane 20 Lutego 2018 przez slawinio
pandamix Opublikowano 21 Lutego 2018 Autor Opublikowano 21 Lutego 2018 spróbuje tak zrobić ale czy to możliwe że auto pomimo zapowietrzonego układu jak stoi na prostym to odpala normalnie i jeździ?
Rekomendowane odpowiedzi