Opublikowano 22 Marca 20188 l 1 minutę temu, miron78 napisał: ale jako co ? nocleg ? rower ? lokaj ? Pedał
Opublikowano 24 Marca 20188 l 56 minut temu, morsik26 napisał: Miron usuń mnie z listy bo nie jadę... Foch
Opublikowano 25 Marca 20188 l Ja dzisiaj znowu potrenowałem... Wysłane z mojego G3112 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 25 Marca 20188 l Autor Powoli deklarujcie się ostatecznie kto bankowo jedzie a kto odpada (chodzi mi o osoby które nie zapłaciły). I wiem że w ten wekend coś tam między sobą dziewczyny się ugadywały żeby pojechać autami na grila Pogadajcie ewentualnie z nimi bo gdyby któaś chciała to możliwość noclegu jest bo nadal domki zarezerwowane mam 3 tylko musze o tym wiedzieć Oczywiście nie ma żadnego problemu i nie trzeba nic wcześniej deklarować jeżeli będzie to przyjazd typowo na grila bez noclegu
Opublikowano 25 Marca 20188 l Powoli deklarujcie się ostatecznie kto bankowo jedzie a kto odpada (chodzi mi o osoby które nie zapłaciły). I wiem że w ten wekend coś tam między sobą dziewczyny się ugadywały żeby pojechać autami na grila Pogadajcie ewentualnie z nimi bo gdyby któaś chciała to możliwość noclegu jest bo nadal domki zarezerwowane mam 3 tylko musze o tym wiedzieć Oczywiście nie ma żadnego problemu i nie trzeba nic wcześniej deklarować jeżeli będzie to przyjazd typowo na grila bez noclegu Jadę bankowo z noclegiem, Ania przyjedzie na samego grilla bez noclegu Wysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 25 Marca 20188 l Na dzień dzisiejszy jadę jutro wysle ci kasę jak się coś podupi to najwyżej zapłacę i nie dotrę Wysłane z mojego LG-M700 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 25 Marca 20188 l 30 minut temu, walada1987 napisał: Na dzień dzisiejszy jadę jutro wysle ci kasę jak się coś podupi to najwyżej zapłacę Wysłane z mojego LG-M700 przy użyciu Tapatalka Nie chciał bym być z Tobą w pokoju po imprezie Edytowane 25 Marca 20188 l przez Arturoo
Opublikowano 25 Marca 20188 l 10 minut temu, Arturoo napisał: Nie chciał bym być z Tobą w pokoju po imprezie Byłem z Nim i wszystko okej ...oprócz tego, że co jeden głośniej chrapał a cwaniak se stopery do uszu wetkał
Opublikowano 25 Marca 20188 l Byłem z Nim i wszystko okej ...oprócz tego, że co jeden głośniej chrapał a cwaniak se stopery do uszu wetkał Ale to w pierwsza noc bo potem nie było potrzebyWysłane z mojego LG-M700 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 25 Marca 20188 l 56 minut temu, walada1987 napisał: Ale to w pierwsza noc bo potem nie było potrzeby Wysłane z mojego LG-M700 przy użyciu Tapatalka Tobie stopery nie były potrzebne, ale innym już tak
Opublikowano 25 Marca 20188 l 9 minut temu, Bulczas napisał: Tobie stopery nie były potrzebne, ale innym już tak No dzisiaj już miałem ochotę ciulnąć jednego i drugiego bez ciaprok
Opublikowano 25 Marca 20188 l 7 minut temu, Polko_V napisał: No dzisiaj już miałem ochotę ciulnąć jednego i drugiego bez ciaprok Też mi to chodziło po głowie, ale nagle się uciszyli