Opublikowano 15 Czerwca 20188 l 18 minut temu, pajda napisał: Ucho niech kasę oddają i kupuj meride ? Chyba B'twin hehe
Opublikowano 15 Czerwca 20188 l Pany bo ja się nie znam, czy mam coś zabrać, np zrobić sobie jedzenie czy coś takiego ?
Opublikowano 15 Czerwca 20188 l 50 minut temu, Miszka82 napisał: Pany bo ja się nie znam, czy mam coś zabrać, np zrobić sobie jedzenie czy coś takiego ? Kanapki i herbata w termosie
Opublikowano 15 Czerwca 20188 l Ja odpadam ? Pany ma ktoś kogoś obeznanego w prawach konsumenckich? qurwa 3tygodnie rowwr u uji stoi i zero odzewu
Opublikowano 15 Czerwca 20188 l na Balbinie masz rzecznika praw konsumenta czy jakoś tak - ogarnięte babeczki tam pracują
Opublikowano 15 Czerwca 20188 l qurwa dziś usłyszałem że maja 30dni na zalatwienie,14 jest jak dobrze pamiatam
Opublikowano 15 Czerwca 20188 l Teraz, Miszka82 napisał: na Balbinie masz rzecznika praw konsumenta czy jakoś tak - ogarnięte babeczki tam pracują ?
Opublikowano 15 Czerwca 20188 l Autor mega mnie korci żeby z wami jutro jechać ale się obawiam że zbyt póżno wrócicie - ja to chętnie bym do 15 max 16 chciał być na chacie no i drugi problem że już teraz musiał bym odstawić drina a fajnie się siedzie na mobile.de
Opublikowano 15 Czerwca 20188 l ja mam na odwrót , mega mnie korci żeby nie jechać i jednak się dziś najebać ?
Opublikowano 16 Czerwca 20188 l Wstawać leszcze jadymy ?? Miszka nic nie bierz wrzuć coś z rana lekkiego resztę się pochyta po drodze albo na miejscu ?
Opublikowano 16 Czerwca 20188 l piasek w oczach zamiast spać do dwanosty to kurła na rower do Ostrawy
Opublikowano 16 Czerwca 20188 l 10 minut temu, Miszka82 napisał: piasek w oczach zamiast spać do dwanosty to kurła na rower do Ostrawy Jutro pospisz ?
Opublikowano 16 Czerwca 20188 l 19 godzin temu, miron78 napisał: mega mnie korci żeby z wami jutro jechać ale się obawiam że zbyt póżno wrócicie - ja to chętnie bym do 15 max 16 chciał być na chacie no i drugi problem że już teraz musiał bym odstawić drina a fajnie się siedzie na mobile.de żałuj było mega