Opublikowano 17 Czerwca 20188 l 6 godzin temu, pajda napisał: Przyjedz na mysłowice to zrobimy spokojniejszy dystans max 50 ? Akurat z Zabełkowa do Ostravy i nazot
Opublikowano 17 Czerwca 20188 l 3 minuty temu, H4mm3R napisał: Akurat z Zabełkowa do Ostravy i nazot Hammer, jeszcze raz szacun, ale szukaj na aliexpres większego aku i jedziesz z nami na dwudniowy trip
Opublikowano 17 Czerwca 20188 l 45 minut temu, stanley napisał: Hammer, jeszcze raz szacun, ale szukaj na aliexpres większego aku i jedziesz z nami na dwudniowy trip To od razu ze trzy aku muszę zamówić i nowe opony wypad mi się mega podobał, dobre tempo i 40km pykło
Opublikowano 19 Czerwca 20188 l na następny trip już koszyk na bidony zakupiony, a nawet dwa i jeszcze jakiś hałer w decatlonie po taniości i mogemy cisną na dwiesta plus
Opublikowano 19 Czerwca 20188 l 18 minut temu, Miszka82 napisał: na następny trip już koszyk na bidony zakupiony, a nawet dwa i jeszcze jakiś hałer w decatlonie po taniości i mogemy cisną na dwiesta plus to jeszcze aszenbecher na kiere i jazda
Opublikowano 10 Lipca 20188 l jak z tym 200+ ? w lipcu zostały jeszcze trzy weekendy - pierwszy spędzam z moją wspaniałą rodziną kolejne dwa muszę wiedzieć wcześniej żeby się dogadać ps. w niedzielę zrobiłem 16km ale z koszykiem na bidon ?
Opublikowano 11 Lipca 20188 l 9 godzin temu, Miszka82 napisał: jak z tym 200+ ? w lipcu zostały jeszcze trzy weekendy - pierwszy spędzam z moją wspaniałą rodziną kolejne dwa muszę wiedzieć wcześniej żeby się dogadać ps. w niedzielę zrobiłem 16km ale z koszykiem na bidon ? ten weekend ma być średni z pogodą, na dniach rzucę na wątek jakieś 1-2 propozycje wyjazdu
Opublikowano 13 Lipca 20188 l W dniu 11.07.2018 o 08:16, stanley napisał: ten weekend ma być średni z pogodą, na dniach rzucę na wątek jakieś 1-2 propozycje wyjazdu Również czekam z niecierpliwością na info ??♂️
Opublikowano 13 Lipca 20188 l ja zliczam masaż za masażem, rehabilitacja póki co i średnio to widzę choć chęci są mega i pewnie pomimo bólu pojadę hasztag ćpaj sport ?
Opublikowano 13 Lipca 20188 l Opcja nr 1, trasa przykładowa jak poniżej i wypad dwudniowy z noclegiem gdzieś w Beskidach? http://roweremposlasku.pl/wyprawa-rowerowa-dookola-beskidu-slaskiego/ Opcja nr 2 : robimy coś krótszego np na całą sobotę Opcja nr 3: wyjazd dwudniowy jak w pkt 1 -> dojazd do Wisły ( rowerami lub zugiem), tam wypożyczenie e-bikes, następnie rundka po Beskidach ( ok 60-80km) i powrót na drugi dzień. Koszt wypożyczenie elektryka 150zł dzień
Opublikowano 15 Lipca 20188 l 36 minut temu, Miszka82 napisał: termin Panie ? do dogadania,poza tym trzeba wybrać którąś opcję, chyba, że macie jeszcze coś innego do zaproponowania
Opublikowano 16 Lipca 20188 l dla mnie każda opcja wchodzi w grę gorzej z terminami, ten weekend mogę, dwa kolejne odpadam, 10-11.08 mogę, 17-19.08 odpadam
Opublikowano 16 Lipca 20188 l 3 minuty temu, ucho.77 napisał: Ja za mało trenuje na taką trasę ? pier**lisz, ja w ogóle nie jeżdżę byłem w Szymocicach, a później w Ostrawie od tamtego czasu przejechałem może 10km