A4CCH Opublikowano 2 Marca 2018 Autor Opublikowano 2 Marca 2018 2 godziny temu, Zymek1989 napisał: Tak albo jakiś zapis na to żebyś był zabezpieczony w razie zmiany planów. Chociaż masz tam zapis 3 miesięcznego wypowiedzenia. Jeśli te umowy są na 10lat to nikt przecież nie zmusza Cię do pobytu na 10lat tylko jakiś aneks lub zapis zrób, który będzie bronił Ciebie przed jakimiś większymi konsekwencjami w razie Twojej rezygnacji. Na takich warunkach to by mi odpowiadało
granatowy Opublikowano 2 Marca 2018 Opublikowano 2 Marca 2018 Nie musisz podawać żadnego powodu dla którego chcesz rozwiązać umowę przed czasem. W umowie masz podany okres wypowiedzenia. Tyle wystarczy.
Zymek1989 Opublikowano 2 Marca 2018 Opublikowano 2 Marca 2018 Ni y tak ale napisał wcześniej ktoś lub autor tego wątku o przyczynach które są zawarte w umowie które umożliwiają zerwanie/wypowiedzenie umowyWysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka
granatowy Opublikowano 2 Marca 2018 Opublikowano 2 Marca 2018 Trudno żeby najemca czyli autor tego wątku podawał ewentualne przyczyny wcześniejszego wypowiedzenia umowy.
Zymek1989 Opublikowano 2 Marca 2018 Opublikowano 2 Marca 2018 Wystarczy jeden powód (byle jaki) i się na niego powołać później i po problemie. Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka
A4CCH Opublikowano 3 Marca 2018 Autor Opublikowano 3 Marca 2018 Myślałem podać: - zmiana miejsca zamieszkania i tyle. Do innego miasta chyba nie muszę uciekać po prostu zmieniam i tyle
Askeladden Opublikowano 10 Marca 2018 Opublikowano 10 Marca 2018 W umowie powinien znaleźć się zapis o rozwiązaniu umowy bez podania przyczyny z okresem wypowiedzenia min 3 mies. Dziękuję.
Rekomendowane odpowiedzi