Krycha94 Opublikowano 3 Marca 2018 Opublikowano 3 Marca 2018 Witam przedstawiam wam moją niunie.Auto kupione we wrześniu 2017 r od Niemca która gonił aż do granicy Co do samochodu narazie wszystko seria ,ale jest w planach sporo modów które chcę zrobić ?
Adam87 Opublikowano 3 Marca 2018 Opublikowano 3 Marca 2018 Prezentuje się ładnie Również życze powodzenia w modach i przedewszystkim bezawaryjności
Krycha94 Opublikowano 24 Marca 2018 Autor Opublikowano 24 Marca 2018 Zamówiony u kolegi Dzika mały zestaw ? Także po świętach wymiana oleju profilaktyczne sprawdzenie ciśnienia oleju i jeszcze mam zamiar zdemontować misje i sprawdzić stan smoka . Jeszcze dojdzie wymiana tarcz i klocków hamulcowych tył Jestem w trakcie szukania alufelg 18 także jak ktoś by miał jakiś pomysł jaki wzór by pasował to z chęcią zobaczę . Co do auta jestem bardzo zadowolony pół roku użytkowane i wszystko chodzi jak należy,co do modyfikacji po głowie chodzi pomysł dołożenie napędu quattro i xenonow ale póki co małymi kroczkami będę się starał żeby auto lepiej wyglądało.
Rekomendowane odpowiedzi