daWo95 Opublikowano 8 Marca 2018 Opublikowano 8 Marca 2018 Witam, niedawno zakupiłem samochód, przy zakupie poinformowano mnie, że jeden z reflektorów był wymieniany po stłuczce. Przy wymianie żarówek okazało się, że w/w reflektor wymieniono z BOSCHA H7+H7 na Valeo z żarówką H4. W tym wypadku oba reflektory świecą inaczej, ponieważ w Valeo jest jeden odbłyśnik, natomiast w BOSCHU dwa. Zamierzam kupić oryginalny reflektor BOSCHA H7+H7, pytanie moje, jak wygląda zmiana kostki, do której wpina się żarowkę ? Czy oprócz zmiany kostki, czeka mnie wymiana jeszcze czegoś innego ? Dodam, że jestem zielony jeżeli chodzi o elektronikę i jeżeli ktoś posiada jakiś schemat podpięcia bądź jakiekolwiek porady, jak dokonać tej wymiany, będę wdzięczny. Audi A4 B5, 1.8 125km, 1997r
michcio28810 Opublikowano 8 Marca 2018 Opublikowano 8 Marca 2018 Wykrecasz lampę, zakładasz nową, podłączasz kostkę i tyle. Nic nie musisz przerabiać 1
Kwinto69 Opublikowano 11 Marca 2018 Opublikowano 11 Marca 2018 Zmień obie na polifty. Zobaczysz jak cieszy oko auto.
Rekomendowane odpowiedzi