Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Audi A5 8T Sportback Pakiet "S5" Competition Plus,CAHA,9j 19" et 33 ORI ROTOR,POLIFT,3G+SIM,B&O

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Automat czy nie automat, takie były w rs4 b8, rs5 8t dołożyli 2 nakładki i jest wzor na rs. Zresztą zobacz u mnie w temacie tam ten temat był poruszany :)

Opublikowano

Automat czy nie automat, takie były w rs4 b8, rs5 8t dołożyli 2 nakładki i jest wzor na rs. Zresztą zobacz u mnie w temacie tam ten temat był poruszany :)

Opublikowano

No wzór ten sam ale to nie z Rs4 :baseball::polew:, btw nakładeczki lux

Opublikowano
  • Autor
W dniu 29.03.2019 o 07:28, marcin_o23 napisał:

Jest super, pomyśl jeszcze o spojlerze na klape z S5, mała rzecz a zrobi robote

Właśnie chciałbym zobaczyć na żywo jak to wygląda,  bo nie ukrywam ,że przeszedł mi już ten temat przez mysl?

W dniu 29.03.2019 o 08:13, czarny69 napisał:

Dobrze wyglada :) Takie pytanie mam, nie wolales nakładek ‚na odwrot’? Bo są dwie wersje. Ja co prawda w B9 ale mam takie: 

image.jpg

Te które założyłem bardziej mi się podobają,  ale w przyszłości moze będą inne....kto wie?

Opublikowano
  • Autor

Panowie mam takie pytanko , chodzi mi o grill poliftowy od S5 black , mój ma gdzie nie gdzie odpryski , postanowiłem go pomalować ,szukam wszędzie jaki ma kod lakieru ale nigdzie nie mogę znaleźć, pomozecie?

Opublikowano

Kod lakieru to LY9B. 

Opublikowano
  • Autor
16 minut temu, MaciekPL napisał:

Kod lakieru to LY9B. 

:hi:dzięki

Opublikowano

piekna:)

Opublikowano
  • Autor
2 godziny temu, marek11987 napisał:

piekna:)

Dzięki kolego ?jak dokończę kompletny polift ,wtedy będzie git?

Edytowane przez instruktor83

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

Po kilku miesiącach kompletowaia części (naprawde byłem wybredny ,stan musiał zawsze być wręcz salonowy):naughty: wreszcie jest Polift:naughty: po wszystkich pracach Auto odstawione do OLI CARS Legnica na małe spa lakieru?

b1e5b7d37424550dc55261a37d87be6d31473e82

d77d63e6a9088d248fda4bed9bbf9d22df272a39

IMG-7376.jpg

0eee906d504b3032b60f1efe3b25e4b7185d022d

01343e62f1439a9c4b571aebec6ab0e764dd615b

oraz kilka moich fotek w plenerze.....:kox:

20190614-082957.jpg

20190614-082647.jpg

20190614-083250.jpg

20190614-083424.jpg

20190614-083008.jpg

a do wnętrza wpadła NAVI 3G+ SIM:banan:oczywiście z mapami 2019

20190614-082142.jpg

20190614-075526.jpg

Opublikowano

No pięknie to wyszło, brawo ;) sam to skladałes ? Sporo Cię wyszła ta zmiana ? 

Opublikowano
  • Autor

Dzięki? , właśnie o takim efekcie od początku marzyłem :thumbup:, udało się wszystko złożyć samemu(naprawdę to nic trudnego)jedynie kodowanie zrobił  kolega z forum .

Opublikowano

Zupełnie jak inne auto. Dolne osłony silnika też pewnie były do zmiany? Skąd wytrzasnąłeś ten emblemacik S w grillu. Czy to po prostu znaczek S4 z usuniętym 4? Chyba u siebie też tak zrobię :decayed:

To na przyszły rok proponuję c+ i gaje exclusive do wnętrza :wink:

Opublikowano

Zmiana na duży plus, ja jedynie usunąłbym ten emblemat z grilla

Opublikowano
  • Autor
W dniu 19.06.2019 o 10:47, liquid8p napisał:

Zupełnie jak inne auto. Dolne osłony silnika też pewnie były do zmiany? Skąd wytrzasnąłeś ten emblemacik S w grillu. Czy to po prostu znaczek S4 z usuniętym 4? Chyba u siebie też tak zrobię :decayed:

To na przyszły rok proponuję c+ i gaje exclusive do wnętrza :wink:

dzięki, też jestem zadowolony z efektu, trwało to trochę ale warto było?co do znaczka to z tym nie było problemu ,ponieważ grill (shadow line)ma już specjalne miejce w które umieszczasz emblemat, jak słusznie zauważyłeś ,zlikwidowałem "5" zostawiłem samo "S" bo to dalej AUDI A5 tylko ,że w pakiecie "S", bo taki look bardzo mi się widzi ,emblemat z tej aukcji:hi:

https://allegro.pl/oferta/nowy-oryg-znaczek-emblemat-w-grill-audi-s5-2012-16-7968081808

osłony oczywiście również zmienione

W dniu 19.06.2019 o 12:05, czarny69 napisał:

Zmiana na duży plus, ja jedynie usunąłbym ten emblemat z grilla

dzięki :hi:tak jak wyżej już mówiłem to samo "S" nie było i nie będzie żadnych emblematów S5 bądż V8 , wyglądem auto zbliżyło się do S5 ,ale tylko wizualnie i taki efekt mnie bardzo zadowala

Opublikowano

Przesuń ta Ske na środek, będzie to dużo lepiej wyglądać. 

IMG_20190620_213659.jpg

Opublikowano
  • Autor
1 minutę temu, MaciekPL napisał:

Przesuń ta Ske na środek, będzie to dużo lepiej wyglądać. 

IMG_20190620_213659.jpg

no właśnie też o tym myślałem , zaranie zostawię to tak jak jest , ale nie wykluczam,że przesunę na środek?

Opublikowano

Super się prezentuje to twoje a5:thumbup1: Tył zrobiony na 4 kominy kozacko wygląda ,robiłem to samo wcześniej u sobie w a6 ...Widzę że kolega  z moich okolic...kiedyś trzeba się umówić na jakiegoś małego spota ?JG się kłania  :hi:tylko ja częściej w DE niż w PL ale widzę że ty też w Niemczech po mieszkujesz...

Edytowane przez WojtekA4B8

Opublikowano
  • Autor
W dniu 21.06.2019 o 17:31, WojtekA4B8 napisał:

Super się prezentuje to twoje a5:thumbup1: Tył zrobiony na 4 kominy kozacko wygląda ,robiłem to samo wcześniej u sobie w a6 ...Widzę że kolega  z moich okolic...kiedyś trzeba się umówić na jakiegoś małego spota ?JG się kłania  :hi:tylko ja częściej w DE niż w PL ale widzę że ty też w Niemczech po mieszkujesz...

dzięki?a co do spota to nawet koniecznie? , z tym ,że ja też 3-4 razy do roku jestem w PL , a tak ciągle DE , a tak swoją drogą w jaki Landzie mieszkasz?

Opublikowano
3 godziny temu, instruktor83 napisał:

dzięki?a co do spota to nawet koniecznie? , z tym ,że ja też 3-4 razy do roku jestem w PL , a tak ciągle DE , a tak swoją drogą w jaki Landzie mieszkasz?

No ja akurat  za miesiąc będe  na paręnaście dni w PL  ?nordrhein-westfalen okolice Kempen...