Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Chcę kupić felgi 17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

czy felgi o rozmiarach 8Jx17 ET35 oponki 235/45 nie będą tarły o nadkole i inne części

proszę o pomoc

Opublikowano

A jaki masz zawias ?

Opublikowano
  • Autor

standardowy nic nie przerabiane

Opublikowano

To pasuje trochę obniżyć bo nie będzie zaciekawie to wygladało.

Opublikowano
  • Autor

a tak bez przerabiania to jaki rozmiar najlepszy

Opublikowano

Tak bez przerabiania to kiepsko to będzie wyglądało. Auto będzie za wysoko stało. Chociaż minimalnie musisz obniżyć. 1BE i będzie :good:

Opublikowano
  • Autor

a o co chodzi z tym 1be

Opublikowano

Oznaczenie kodowe oryginalnie obnizonego zawiasu o 20mm :rolleyes:

Opublikowano

Oznaczenie kodowe oryginalnie obnizonego zawiasu o 20mm :rolleyes:

Zgadza się :good: Bez tego się nie obejdzie. Ten zawias to jest optymalne rozwiązanie pomiędzy wyglądem a komfortem dlatego Ci go zaproponowałem :wink4: Chyba że pójdziesz niżej :naughty:

Opublikowano
  • Autor

wiesz dla mnie się liczy bardziej komfort a wygląd i tak będzie lepszy niż zwykłe lub oryginalne 15

miałem wcześniej obniżony samochód i wyrosłem z tego dla mnie to taczki

i co za tym idzie nasze drogi częsta wymiana końcówek oraz wahaczy a w Audi są aluminiowe wiec drogo

Opublikowano

Orientuje się ktoś ile taki zawias kosztuje :) ?

Opublikowano

wiesz dla mnie się liczy bardziej komfort a wygląd i tak będzie lepszy niż zwykłe lub oryginalne 15

miałem wcześniej obniżony samochód i wyrosłem z tego dla mnie to taczki

i co za tym idzie nasze drogi częsta wymiana końcówek oraz wahaczy a w Audi są aluminiowe wiec drogo

Dlatego właśnie Ci zaproponowałem 1BE. Różnicy za bardzo nie odczujesz ale wygląd za to będzie :good:

Opublikowano

400pln uzywka na allegro.

za komplet? :mysli:, no i dobrze chłopaki radzą, trzeba furkę do gleby przybliżyć, bo na 17 będzie stać jak koza :polew:

Opublikowano

Bez tego się nie obejdzie.

6z7pjm.jpg

Co to za wmawianie wszystkim po kolei, że jak założą większe felgi, to od razu trzeba obniżać? Nie trzeba. Jak komuś się nie będzie podobało, to sam sobe później obniży, a tak będzie narzekał na kiepski komfort, który już z samej racji większych felg ulega mniejszemu, czy większemu zmniejszeniu. Co do wyglądu, to polecam zdjęcia mojej A4 (17'' w B5 bez gleby), link jest w podpisie.

Opublikowano

400pln uzywka na allegro.

za komplet? :mysli:, no i dobrze chłopaki radzą, trzeba furkę do gleby przybliżyć, bo na 17 będzie stać jak koza :polew:

To podstawa przy większym felunku :wink4:

Opublikowano

Co to za wmawianie wszystkim po kolei, że jak założą większe felgi, to od razu trzeba obniżać? Nie trzeba.

Nikt tu nic nikomu nie wmawia :) Oczywiście masz racje, że nie trzeba obniżać, ale wtedy stoi jak koza i smiesznie wygląda (zdanie zdecydowanej wiekszości), no ale są gusta i... gusta a o tych sie nie dyskutuje :wink4:

Opublikowano

no ale są gusta i... gusta a o tych sie nie dyskutuje

Ja nie mówię, że nie należy obniżać, mówię że każdy powinen sam podjąć decyzję, założyć felgi i samemu ocenić czy chce i ile chce obniżać. Ja osobiście nie widzę różnicy między ori, a 1BE w B5 - porównywaliśmy na spocie w Wolsztynie z autem Topora i nie ma zauważalnej różnicy.[br]Dopisany: 12 Luty 2009, 21:02_________________________________________________Ja uważam, że jak obiniżać B5, to o minimum 35mm

Opublikowano

To wszystko kwestia gustu. Każdy doradza innym tak jak uważa że jest najlepiej :wink4: