Kamyk Opublikowano 19 Marca 2018 Opublikowano 19 Marca 2018 PanyFejsa nie mam, tak samo snapa, twittera czy peryskopaAle zacząłem sie bawić w instagramaMa ktoś?
Hugo Opublikowano 22 Września 2018 Opublikowano 22 Września 2018 3 minuty temu, pens napisał: Mam od jakiegoś czasu, ale zupełnie nie wiem jak tam zdobywać followersów. Wrzucasz foty i dodajesz #hasztagi http://dommarketingu.pl/100-najpopularniejszych-hashtagow-na-instagramie-2018/
afroo. Opublikowano 22 Września 2018 Opublikowano 22 Września 2018 A może ktoś wie jak odzyskać konto kiedy ktoś się włamał, zmienił zdjęcie profilowe, nazwę użytkownika, hasło i maila? Zwykłe zgłoszenie fałszywego konta zostało zignorowane w uj.
Hugo Opublikowano 22 Września 2018 Opublikowano 22 Września 2018 @afroo. miałeś na tym koncie jakieś zdjęcie gdzie była widoczna Twoja twarz?
Hugo Opublikowano 22 Września 2018 Opublikowano 22 Września 2018 Jednym z wymogów do odzyskania konta jest wysłanie zdjęcia twarzy, aby mogli potwierdzić, że konto było Twoje. Bez tego nie ma szans na odzyskanie konta.
Rekomendowane odpowiedzi