Opublikowano 22 Marca 20188 l Gdzie najlepiej przerobić taką turbinę? Wiem co oferuje Perun (potencjał na 350KM), ale może są inne/lepsze firmy? Jakie macie doświadczenia?
Opublikowano 26 Marca 20188 l Ja robiłem w Bartpolu. Perun wymienia tylko stronę zimną i faktycznie obiecują 350km ale w praktyce często wychodzi tak, że ledwo da się zrobić 310-320km (to opinia wielu tunerów). Bartpol wymienia stronę zimną i gorącą i potencjał tego turbo przekracza 350km i faktycznie tak jest. Ja mam auto wystrojone na 340km i turbo ma jeszcze sporo zapasu. Ogranicza układ paliwowy i głowica. Generalnie dostajesz potencjał K04 za 1/3 jej ceny. Ceny Perun vs. Bartpol bardzo podobne.
Opublikowano 26 Marca 20188 l Autor 3 godziny temu, Kopter napisał: Ja robiłem w Bartpolu. Perun wymienia tylko stronę zimną i faktycznie obiecują 350km ale w praktyce często wychodzi tak, że ledwo da się zrobić 310-320km (to opinia wielu tunerów). Bartpol wymienia stronę zimną i gorącą i potencjał tego turbo przekracza 350km i faktycznie tak jest. Ja mam auto wystrojone na 340km i turbo ma jeszcze sporo zapasu. Ogranicza układ paliwowy i głowica. Generalnie dostajesz potencjał K04 za 1/3 jej ceny. Ceny Perun vs. Bartpol bardzo podobne. Jakiś kontakt do tej firmy? Bo nie jestem pewien czy dobrą znajduję...
Opublikowano 26 Marca 20188 l Jakiś kontakt do tej firmy? Bo nie jestem pewien czy dobrą znajduję...http://www.bartpol-hamownia.pl/8/menu/kontakt/kontakt.htmlWysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 27 Marca 20188 l Mi IHI robili Turbospece. Gdzieś w piwnicy wala mi się cały zestaw z przerobionym IC od BiT. Nie miałem czasu nawet na wystawienie tego na Ebayu. Pewnie cały zestaw poszedł by za 700€.
Opublikowano 28 Marca 20197 l Witam. Tez chce kupić hybrydę kto mi może poradzić dobrego fachowca. A co mówicie o Auto Karambol.