Opublikowano 28 Marca 20188 l Witam Mam pytanie odnośnie pompek w 1,9 AVF. Okazało się że jedna pompka już niedomaga. Stad pewnie było trochę większe spalanie i trochę słabsze odpalanie. Co najlepiej zrobić: wymiana tego pojedynczego?, wymiana wszystkich na używki? czy może regeneracja? Może ma ktoś w okolicach Śląska na podmiankę ? Edytowane 28 Marca 20188 l przez renovatio
Opublikowano 28 Marca 20188 l Poszukaj używki, regeneracja to loteria, czasami jest dobrze, a czasami jeszcze gorzej... daj ogłoszenie w dziale kupię, może ktoś ma Po czym stwierdziłeś, że nie domaga ? Logi robiłeś ? Sprawdzane na stole były ?
Opublikowano 28 Marca 20188 l Autor 38 minut temu, kamil-vag napisał: Poszukaj używki, regeneracja to loteria, czasami jest dobrze, a czasami jeszcze gorzej... daj ogłoszenie w dziale kupię, może ktoś ma Po czym stwierdziłeś, że nie domaga ? Logi robiłeś ? Sprawdzane na stole były ? dzięki na logach wyszło przy chiptuningu że jeden nie domaga można wymieniać pojedynczo czy lepiej całość? Edytowane 28 Marca 20188 l przez renovatio
Opublikowano 28 Marca 20188 l Nie ma sensu pchać się w koszta, ten jeden wystarczy podmienić, ale warto na pozostałych wymienić oringi i na nowo przeregulować...
Opublikowano 28 Marca 20188 l Autor 1 godzinę temu, kamil-vag napisał: Nie ma sensu pchać się w koszta, ten jeden wystarczy podmienić, ale warto na pozostałych wymienić oringi i na nowo przeregulować... słyszałem gdzieś że jak się jeden wymieni może być problem z wyregulowaniem bo będzie inaczej pracował niże tamte, albo tamte zaraz później siądą. A próbowałeś tak może gdzieś u siebie albo ktoś tak miał? Bo też byłbym skłonny wymienić jeden.
Opublikowano 28 Marca 20188 l Autor 48 minut temu, turzol napisał: Jakby co tam mam pompke 073BA w idealnym stanie. masz jedną sztukę czy cztery?