Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Centralny zamek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po ostatnich mrozach padł centralny zamek :( . Podłączyłem pod Vaga i nic niewykazało. A zamek jak niedziałał tak niedziała. Od czego zacząć szukanie usterki?

Opublikowano

zakładam że bezpiecznik sprawdzony, sprawdzałeś czy działa (nie działa) ze wszystkich zamków(drzwi,kalpa), alarm masz w aucie??, sprawdz pompe centralnego, znajduje sie w bagażniku w prawym nadkolu,wiec ściądgnij tapicerke i we wnece błotkia powina być pompa, zobacz czy nie jest zalana, z tego co pamiętam powiny być dwie wtyczki, jedna z przewodami zasilającymi (grube przewody) druga z przewodami sterującymi, sprawdz czy jest zasilanie, dajk znać czy coś zauważyłeś, może uda sie coś pomóc, pozdro

Opublikowano

Dokładnie tak jak napisał Dark79 pierw trzeba sprawdzić czy dochodzi zasilanie

Opublikowano

Dzieki za info. Bezpieczniki sprawdzone. Nie działa z żadnego zamka. Mam tylko immo fabryczny. Jutro z rana zajrzę do bagażnika.

[ Dodano: 2006-02-20, 21:37 ]

Kamillwytrzymałem i jeszcze dziś byłem w garażu. już wszystko OK :D . Uszkodzona była kostka zasilająca.

Koleżanki i koledzy słuchajcie innych koleżanek i kolegów a Wasze autka będą TIP-TOP.

Dzięki.

[ Dodano: 2006-02-20, 21:40 ]

Coś chyba schrzaniłem przy pisaniu. miało być NIE a wyszło Kamill. Też pięknie. :D

Opublikowano
Coś chyba schrzaniłem przy pisaniu. miało być NIE a wyszło Kamill. Też pięknie. Very Happy

mam nadziej że Kamil to nie twoja dziewczyna :) oczywiście żart, dobrze że sie udało naprawić

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.