kogutbllee Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Witajcie, jak widać na załączonym zdjęciu moja klamką przestała odbijać. Chciałbym to ogarnąć Ale nie wiem czy jest opcja naprawy czy od razu zamawiać nową. Dodatkowy problem jest taki że prawdopodobnie ktoś zakleił wkład zamka. Próbowałem już zdemontować klamkę wg foto instrukcji niestety za żadne skarby wkład nie chce wyjść. Mogę jedynie włożyć kluczyk Ale nie przekręcić. Byłbym wdzięczny za wszelkie propozycje jak rozwiązać ten problem. Jak zdemontować klamkę żeby za dużo z niej nie zniszczyć. Z góry dziękuję i liczę na Waszą pomoc.
jaro_alfa Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Nie ma co kombinować. Ściągaj boczek drzwi i wyciągaj klamkę. Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka
muunv Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Jak kolega wyzej pisze. Sciagaj boczek Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
kogutbllee Opublikowano 21 Maja 2018 Autor Opublikowano 21 Maja 2018 Dzięki Panowie za odpowiedź. Trochę się obawiam ściągania boczku bo słyszałem że to dość skomplikowane. Na szczęście teraz kiedy w końcu temperatura poszła w górę problem częściowo ustąpił. Tak czy inaczej myślicie że da radę uratować wkład zamka jeśli rzeczywiście jest zaklejony ewentualnie tak zapieczony z nieużywania
muunv Opublikowano 21 Maja 2018 Opublikowano 21 Maja 2018 Ciezko stwierdzic. Powie sie jedno, okaze sie co innego.
kogutbllee Opublikowano 21 Maja 2018 Autor Opublikowano 21 Maja 2018 Jak rozbiorę to wtedy wrócę do tematu. Niestety przez to że mieszkam w Norwegii to chwilę potrwa. Dzięki za zainteresowanie. Pozdrawiam.
jacek70 Opublikowano 21 Maja 2018 Opublikowano 21 Maja 2018 Skoro nie używane to może wystarczy wyczyścić i nasmarować .
Rekomendowane odpowiedzi