GGoldRock2k Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Witam dzisiaj przy wymiane tarcz i klockow zauwazylem ze jest polamane takie cos co jest na zdjeciu. Jest to w lewym tylnim kole i mam wrazenie ze to jest czujnik od poziomowania xenonow. Jesli tak to czy moglbym prosic o numer części. Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
wrclaguna Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Opublikowano 14 Kwietnia 2018 czujnik samopoziomu a dokładnie dzwigienka od niego
GGoldRock2k Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 14 Kwietnia 2018 czujnik samopoziomu a dokładnie dzwigienka od niegoProbuje to znalezc w ETCE nic nie ma. Jaki to ma numer części bo przydalo by sie to wymienic...?Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
wrclaguna Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Opublikowano 14 Kwietnia 2018 to jest zintegrowane z czujnikiem i nie wystepuje jako czesc zamienna kup uzywke sobie
finhy Opublikowano 26 Maja 2018 Opublikowano 26 Maja 2018 Lampy xenonowe są z tym też powiązane, nie będą się dobrze ustawiać
Rekomendowane odpowiedzi