Stivpc Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Grzeje się płyn bardzo mocno w AUDI A4 B5 1,9 TDI .110 KM. Bł wyciek z przewodu , to mechanik zakuł i było trochę spokoju może 1 tys km. Padło uszczelnienie pompy to wymieniłem na nowy zamiennik , wymieniłem na nowy zbiorniczek i wąż nowy zamiennik. dalej grzeje się płyn bardzo mocno po chwili i szarpie na skręcie lewo i prawo. Mechanik twierdzi że nowa pompa no ok. muszę kupić używkę i dopiero sprawdzić czy to jest pompa. Uprzejmie proszę o pomoc jeżeli ktoś miał taki problem. Pozdrawiam. Stivpc.
Tomas318 Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Opublikowano 16 Kwietnia 2018 witam kolege a czy pompa daje jakies dziwne odglosy ? jakis opylki metalu widac w plynie ? jak by co regeneruje pompy wspomagania
Mastek Opublikowano 12 Lutego 2021 Opublikowano 12 Lutego 2021 jakiej firmy jest to pompa? to ze nowa to nic nie znaczy
wskiwek Opublikowano 12 Lutego 2021 Opublikowano 12 Lutego 2021 Nie masz od kogoś pożyczyć na podmianę żeby sprawdzić czy to pompa ?
Rafiw12 Opublikowano 22 Sierpnia 2022 Opublikowano 22 Sierpnia 2022 W dniu 12.02.2021 o 14:43, tabak napisał: Jakiej marki zamiennik ? CZEŚĆ WSZYSTKIM mam taki sam problem pompa się grzeje. Wymieniłem wszystko pompę meyle, przekładnia TRW po regeneracji, wszystkie przewody oraz zbiorniczek i płyn zielony mineralny febi.
Rekomendowane odpowiedzi