denveco Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Witam wszystkich. Jestem przed wymianą przedniego lewego błotnika. Czy ktoś to wymieniał i napotkał jakieś trudności? Czy prócz śrub jest coś gdzieś jeszcze nitowane, klejone lub zastosowane jakieś inne rozwiązanie montażowe?
sebidi Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Witam wszystkich. Jestem przed wymianą przedniego lewego błotnika. Czy ktoś to wymieniał i napotkał jakieś trudności? Czy prócz śrub jest coś gdzieś jeszcze nitowane, klejone lub zastosowane jakieś inne rozwiązanie montażowe? ogólnie wszędzie śruby do odkrecenia jedynie dolne mogą być zapieczone najważniejsze to wywalić tą gąbke widoczna na foto w cholerę bo jest powodem rdzy tylkoWysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
denveco Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 26 Kwietnia 2018 I tylko śruby trzymają błotnik, nie jest nigdzie przyklejony?
sebidi Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Opublikowano 26 Kwietnia 2018 I tylko śruby trzymają błotnik, nie jest nigdzie przyklejony?same śruby na słupku drzwi 3 na dole 2, 4 od gory i dwie chyba przy slizguWysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
denveco Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 26 Kwietnia 2018 (edytowane) Czyli teoretycznie robota powinna być cyk fuch. A czy błotnik na dole na łączeniu z progiem nie jest klejony? Edytowane 26 Kwietnia 2018 przez denveco
Brzeziak Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Opublikowano 27 Kwietnia 2018 12 godzin temu, denveco napisał: Czyli teoretycznie robota powinna być cyk fuch. A czy błotnik na dole na łączeniu z progiem nie jest klejony? Nie jest nic klejone. Jedyne co może trzymać po odkręceniu to oryginalna konserwacja.
mateusztbg Opublikowano 21 Stycznia 2019 Opublikowano 21 Stycznia 2019 Tak z ciekawości kupiłeś nowy błotnik (zamiennik) czy używany w kolorze?
mateusztbg Opublikowano 25 Stycznia 2019 Opublikowano 25 Stycznia 2019 W dniu 26.04.2018 o 19:23, denveco napisał: Czyli teoretycznie robota powinna być cyk fuch. A czy błotnik na dole na łączeniu z progiem nie jest klejony? Tak z ciekawości kupiłeś nowy błotnik (zamiennik) czy używany w kolorze?
denveco Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Kupiłem używkę w kolorze. Ale jeszcze nie zabrałem się za założenie. Chce ściągnąć laminowane nakładki zderzaków, założyć "nowy" błotnik, i po nim nowe nakładki na progi od S4.
Kebson Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Kolego też jestem przed zmianą błotnika ogólnie piz*ylion śrub zgłębiłem temat po forach i Youtube trzymaj poradniki: zła jakość ale nie o nią w tym chodzi a tutaj profesjonalnie wytłumaczone po angielsku i bez ściągania zderzaka Jak uda Ci się wymienić daj znać jak poszło i jakie trudności wystąpiły (trzymam kciuki, że się obejdzie bez) oraz w jakich warunkach wymieniałeś warsztatowe czy gdzieś na osiedlu Zdjęcia mile widziane
Rekomendowane odpowiedzi